IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 25 august 2010

SICHITIU – PRESEDINTE, IONUT POPA – ANTRENOR LA ACSMU POLI IASI


Unul dintre fondatorii clubului ACSMU Poli Iasi si fost fotbalist la Poli Iasi, Adrian Ambrosie, a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca noul presedinte al gruparii iesen este Grigore Sichitiu, in timp ce antrenor principal a fost numit Ionut Popa.
„Pot spune oficial ca domnul Grigore Sichitiu este noul presedinte al clubului ACSMU Poli Iasi, iar domnul Ionut Popa este noul antrenor principal. Cei doi, impreuna cu ceilalati oamnei de la club, vor incerca sa aduca Iasul fotbalistic acolo unde ii este locul, in elita fotbalului romanesc. Domnul Popa urmeaza sa ajunga astazi (n.r. – miercuri) la Iasi si sa semneze cu noi. Timpul este foarte scurt pana la inceperea campionatului, dar noi speram sa facem o treaba frumoasa“, a spus Adrian Ambrosie.
Oficialul formatiei iesene a mai adaugat ca ACSMU Poli Iasi va disputa meciurile de pe teren propriu pe Stadionul „Emil Alexandrescu“: „Am facut o cerere la primarie si ni s-a permis sa disputam meciurile de pe teren propriu pe Stadionul «Emil Alexandrescu». Pentru antrenamente, ni s-a permis sa folosim terenurile din Baza sportiva «Emil Alexandrescu». Despre lotul de jucatori, nu pot spune doecamdata prea multe deoarece inca suntem in discutii cu cativa fotbalisti. Cert este ca vom avea cel putin 18 fotbalisti legitimati pana la ora meciului cu ACU Arad, din prima etapa a Seriei a II-a a Ligii I. In ceea ce privesc culorile, nu ni s-a permis sa jucam in alb-albastru si de aceea am optat sa jucam in galben-albastru, in timp ce tricourile de rezerva vor negru-verde.

Niciun comentariu: