IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 18 august 2011

MARIUS BACIU: "TREBUIE SA FIM CONCENTRATI INCA DE LA INCEPUT SI PANA LA FINAL”


Antrenorul echipei CSMS Iasi, Marius Baciu, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca jucatorii sai trebuie dea dovada de concentrare indiferent de adversar.
"Trebuie sa fim concentrati inca de la inceputul campionatului si pana la final. Nu conteaza cu cine vom juca, important este ca baietii sa dea dovada de concentrare in toate partidele. Se simte nerabdarea jucatorilor de a incepe meciurile oficiale. Trebuie sa debutam cu dreptul in fata propriilor suporteri", a spus Marius Baciu.
Mijlocasul Marius Onofras a afirmat ca echipa este pregatita de start si motivata sa bata pe Dinamo II: "Suntem gata de start. Este un nou inceput si sper ca la final sa ne bucuram cu totii pentru promovare. Nu sunt apt de joc din punct de vedere fizic. Mai am nevoie de doua saptamani pentru a ajunge la o forma optima", a spus Onofras.
Capitanul Claudiu Tudor a precizat ca lotul este mai valoros fata de cel de anul trecut.
"Fata de anul trecut, lotul este mai bun din punct de vedere valoric. Acest lucru trebuie sa-l demonstram insa pe teren. Atmosfera la echipa este buna, dar aceasta este data si de rezultate. Daca vom avea rezultate si echipa va merge, atmosfera va fi intotdeauna buna", a spus Tudor.

Niciun comentariu: