IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 30 august 2011

IONUT POPA: „DACA NU CREDEAM IN PROMOVARE, NU MAI VENEAM LA IASI!“


Antrenorul Ionuţ Popa, care a condus marţi seară primul antrenament la formaţia CSMS Iaşi, a declarat că nu ar fi venit la gruparea din dealul Copoului dacă nu ar fi crezut în promovare.
„Dacă nu credeam în promovare, nu mai veneam la Iaşi! Am venit la Iaşi să discut eventuala preluare a echipei... Le-am cerut voie jucătorilor să conduc eu antrenamentul din această seară şi ei mi-au dat voie! Am discutat şi cu Leo (n.r. – managerul general Leontin Grozavu) şi cu primarul (n.r. – Gheorghe Nichita), dar n-am semnat încă nimic. Mâine (n.r. - meircuri), sper să rezolv ultimele probleme cu CS Mioveni. Ar mai rămâne o problemă: nu ştiu dacă voi putea sta pe banca Iaşului etapa următoare. Când eram la Mioveni, la meciul cu Astra, am fost trimis în tribune şi am primit două etape de suspendare. Am stat o etapă la meciul cu Târgu Mureş şi a mai rămas o etapă de suspendare. Trebuie să văd exact dacă acea etapă de suspendare se aplică şi la Liga a II-a“, a spus Ionuţ Popa.
Tehnicianul a mai adăugat că principalele contracandidate ale Iaşului la promovare sunt Delta Tulcea, Viitorul Constanţa şi Farul Constanţa: „Din ce am văzut eu până acum, ne vom bate la promovare cu Delta Tulcea, Viitorul Constanţa şi Farul Constanţa. Oricum, important este să jucăm noi bine, să strângem puncte şi să aducem publicul ieşean din nou alături de această echipă. Am mai spus-o şi repet, pentru mine Iaşul ocupă un loc special în sufletul meu. Îi respect pe suporterii ieşeni şi sper că aceştia vor veni în număr cât mai mare să ne susţină“.
Ionuî Popa a mai precizat că nu ştie exact dacă va mai aduce jucători la echipă: „Am înţeles că ar fi câteva posturi deficitare, dar nu ştiu dacă mai aducem jucători. Să aduci la repezeală jucători, te poţi păcăli uşor. Deocamdată a venit Vladu, un jucător de bandă stângă, care a fost pus pe liber de Mioveni. Chiar m-a mirat decizia celor de acolo, dar e bine că a ajuns la noi“.

SUPORTERII AU STIUT CA IONUT POPA VA ALEGE SA VINA ANTRENOR LA IASI


In proportie de 100%, cei care au raspuns la intrebarea „Vine Ionut Popa antrenor la CSMS Iasi?“ au dat un raspuns pozitiv, mizand pe atasamentul „Profesorului“ fata de echipa din dealul Copoului.

luni, 29 august 2011

MARIUS BACIU: „SOARTA MEA A FOST DECISA INAINTE DE INCEPEREA CAMPIONATULUI!“


Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Marius Baciu, a declarat luni că rezilierea contractului său a fost decisă înainte de începerea campionatului.
„Am avut o discuţie de vreo cinci ore cu oficialii clubului, care mi-au propus rezilierea contractului. Motivul principal a fost lipsa mea de experienţă. Sincer, mie mi se pare asta o mare vrăjeală! Ştiau lucrul acesta şi atunci când m-au adus la echipă. Eu cred că soarta mea a fost decisă înainte de începerea campionatului! La Iaşi, practic, eu am pierdut doar un meci şi am fost pus la zid şi judecat de parcă aş fi omorât pe cineva! Şi Bayern Munchen şi AC Milan poate pierde un meci şi nu mai sunt daţi afară antrenorii. Dacă am fi bătut pe Dinamo II acasă şi am fi pierdut la Tulcea, o favorită la promovare, stăteau lucrurile altfel?! Nu e corect ce mi se întâmplă“, a spus Marius Baciu.
Tehnicianul a mai adăugat că CSMS Iaşi are şanse foarte mari să promoveze: „Cu Baciu sau fără Baciu, cu Popa sau fără Popa, CSMS Iaşi trebuie să promoveze! Iaşul are un lot bun, cu băieţi de caracter, care pot promova fără probleme. Eu le mulţumesc pentru modul în care am colaborat şi le doresc multă baftă!“.
Marius Baciu a mai precizat că încă este antrenorul echipei ieşene. „Eu încă nu am acceptat rezilierea contractului, aşa cum au anunţat oficialii clubului. Poate îmi iau vacanţă până în iarnă, cu 2.500 de euro pe lună, atât cât trebuie să-mi dea Iaşul până în iarnă dacă mă dă afară. Chiar nu ştiu ce voi face în continuare. Eu nu am venit pentru bani la Iaşi! Probabil mă voi înţelege cu clubul ieţean şi voi găsi un club care să înţeleagă ideile mele despre fotbal, care nu se vor schimba“, a conchis Marius Baciu.

FANII AU STIUT CA MARIUS BACIU NU VA FI ANTRENORUL IASULUI PREA MULT TIMP


Lipsa de experienta a lui Marius Baciu i-a determinat pe 60% dintre cei care au raspuns pe acest blog la intrebarea „Va ramane Marius Baciu antrenor la iasi pana la finalul sezonului?“ sa opteze pentru un raspuns negativ.
Doar 40% au crezut ca fostul jucator al Stelei va incheia campionatul pe banca tehnica a formatiei iesene.

duminică, 28 august 2011

IONUT POPA ESTE NOUL ANTRENOR AL ECHIPEI CSMS IASI


Preşedintele Consiliului Director al clubului CSMS Iaşi, Leonida Antohi, a declarat duminică seară că s-a decis rezilierea înţelegerii cu Marius Baciu şi aducerea lui Ionuî Popa ca antrenor al grupării din dealul Copoului.
„Consiliul Director al clubului nostru a hotărât să rezilieze contractul cu tehnicianul Marius Baciu. Ionuţ Popa este noul antrenor al echipei CSMS Iaşi. Ionuţ Popa va veni marţi sau miercuri, până atunci, antrenamentele urmând a fi conduse de Narcis Ciocârlan, care va fi antrenor secund“, a spus Leonida Antohi.
Oficialul formaţiei ieşene a mai adâugat că rezilierea angajamentului cu Marius Baciu s-a făcut pe cale amiabilă: „În urma unei şedinţe, s-a ajuns la o înţelegere cu Marius Baciu, care a acceptat să ne despărţim amiabil. Marius Baciu este un antrenor serios, care şi-a dorit să facă treabă la Iaşi, dar a fost afectat de presiunea prea mare“.

FANII SE ASTEPTAU LA O INFRANGERE LA TULCEA


Debutul slab de campionat i-a determinat pe 70% dintre cei care au pus un pronostic pe acest blog la partida Delta Tulcea – CSMS Iasi sa mearga pe o victorie a gazdelor. 10% au considerat ca iesenii vor scoate un punct, in timp ce doar 20% au nimerit pronosticul, mizand pe un succes al elevilor lui Marius Baciu.

sâmbătă, 27 august 2011

CSMS IASI A INVINS LA TULCEA


Formaţia CSMS Iaşi a câştigat cu scorul de 2-1 (1-0) partida disputată sâmbătă, în deplasare, în compania echipei Delta Tulcea, într-un meci contând pentru etapa a II-a a Seriei I a Ligii secunde.
După ce în prima etapă de campionat au fost învinşi surprinzător pe teren propriu de Dinamo II Bucureşti cu scorul de 3-1, ieşenii erau obligaţi să nu piardă la Tulcea pentru ca antrenorul Marius Baciu să rămână în continuare pe banca tehnică a formaţiei din dealul Copoului.
Faţă de partida cu Dinamo II, Baciu a schimbat aproape toată echipa şi acest lucru s-a văzut.
Ieşenii au început perfect partida de la Tulcea, Ramses Gado (foto)deschizând scorul în minutul 8, după un şut al lui Claudiu Tudor care a lovit transversala.
Până la pauză, gazdele au căutat egalarea, însă fie imprecizia atacanţilor, fie paradele portarului Popa au menţinut tabela la 0-1.
În partea a doua a jocului, acelaşi Gado a dublat avantajul ieşenilor, în minutul 57, cu o lovitură de cap, după o centrare a lui Herghelegiu.
În minutul 72, Cârjă a pătruns în careul ieşenilor şi a înscris pentru 1-2, cu un şut la colţul lung.
Finalul de meci a fost unul extrem de tensionat, gazdele întrecându-se în ratări.
S-a terminat până la urmă 1-2 şi Marius Baciu pare salvat, cel puţin pentru încă o etapă.

joi, 25 august 2011

MARIUS BACIU: "NU-MI DAU DEMISIA, SA MA DEA AFARA!"


Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Marius Baciu, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu îşi dă demisia de la conducerea formaţiei din dealul Copoului.
„Eu sunt antrenorul echipei CSMS Iaşi. Nu-mi dau demisia, să mă dea afară! Am citit aseară contractul şi sunt obligat să rămân. Nu mă interesează dacă se vorbeşte de înlocuitori pentru mine. Nu e problema mea. Sunt sătul de vrăjeli de astea! Mă lasă rece astfel de speculaţii făcute pe la spatele meu. Vreau să vă spun că înainte de prima etapă de campionat, am primit un telefon de la cineva, care mi-a spus că voi fi înlocuit! Vă daţi seama?!“, a spus Marius Baciu.
Tehnicianul formaţiei ieşene a mai adăugat că nici Ionuţ Popa şi măcar Capello nu ar putea schimba peste noapte situaţia de la echipă: „Aveţi impresia că dacă vine Ionuţ Popa, aşa cum se vehiculează, va răsturna norii? Nici Capello nu poate schimba situaţia de la o echipă peste noapte. Credeţi că Popa vine şi îi face pe toţi din mustaţă?! Hai să fim serioşi!“

marți, 23 august 2011

MARIUS BACIU SI-A ANUNTAT DEMISIA


Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Marius Baciu, a declarat marţi seară, după ce gruparea din dealul Copoului a fost eliminată din Cupa României de formaţia de Liga a III-a, ASC Bacău, că va părăsi gruparea din dealul Copoului.
„Meciul cu Tulcea va fi ultimul pentru mine la Iaşi! Rămâne să văd dacă voi mai face deplasarea cu echipa la partida de sâmbătă, de la Tulcea. Eu îmi asum răspunderea pentru eşecul din campionat cu Dinamo II şi eliminarea din Cupa României. În Cupă, nu Bacăul m-a surprins, ci unii jucători de-ai mei!“, a spus Marius Baciu.
Şi managerul general al echipei CSMS Iaşi, Leo Grozavu, a precizat că este dispus să renunţe la funcţia deţinută la gruparea ieşeană, dacă acest lucru îi va fi cerut de conducerea clubului: „Sunt dispus să plec dacă îmi va cere conducerea clubului. Eu nu ţin cu dinţii de acest post. Dacă se va considera că rezultatele slabe ale echipei au fost din vina mea, atunci eu plec imediat. Nu cred, totuşi, că antrenorul Marius Baciu ar trebui demis după doar un meci de campionat.

IESENII S-AU FACUT DE RAS: AU FOST ELIMINATI DIN CUPA ROMANIEI DE O ECHIPA DE LIGA A III-A


Formaţia CSMS Iaşi a fost eliminată din Cupa României după ce a fost învinsă marţi seară, la Bacău, de echipa locală de Liga a III-a, ASC, cu scorul de 2-0 (2-0).
După dezastrul de pe teren propriu, din prima etapă de campionat, când au fost învinşi de Dinamo II Bucureşti, ieşenii s-au umplut de penibil în Cupa României.
De-abia trecuseră 14 minute de joc şi gazdele aveau deja 2-0, după golurile marcate de Ungureanu (8’) şi Petrea (14’).
Până la pauză, ieşenii au echilibrat meciul, fără a pune în real pericol poarta adversă.
În partea a doua meciului, tot gazdele au fost mai periculoase, Vasiliu nimerind bara în minutul 63.
De partea cealaltă, doar Onofraş (69) şi Orac (80) l-au pus la încercare pe portarul gazdelor.
Antrenorul Marius Baciu a folosit următoarea formulă de joc: Popa - Boeştean, Tincu, Mitrea, Ghindaru (Florea '71) - Straton - Gado, Orac, Tudor (Nalaţi '35), Gorovei (Onofraş '49) - Herghelegiu.
În urma acestui rezultat ruşinos, şansele ca antrenorul Marius Baciu să fie demis sunt din ce în ce mai mari

duminică, 21 august 2011

FANII NU SE ASTEPTAU LA UN INCEPUT ATAT DE SLAB


Cei care au pus un pronostic la partida CSMS Iaşi – Dinamo II Bucureşti au considerat în proporţie de 70% că elevii lui Marius Baciu vor începe noua ediţie de campionat cu o victorie.
Doar 30% au mizat pe o înfrângere a echipei din dealul Copoului.

sâmbătă, 20 august 2011

MARIUS BACIU: "AM INCEPUT CAMPIONATUL CU UN COSMAR!”


Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Marius Baciu, a declarat, sâmbătă, la finalul partidei pierdute de formaţia sa, scor 1-3 (0-1), pe teren propriu, în faţa formaţiei Dinamo II Bucureşti, că îşi doreşte ca jucătorii săi să treacă repede peste acest "coşmar" şi să lupte pentru promovare.
"Am început campionatul cu un coşmar! Sunt foarte supărat. Trebuie să înţelegem cât mai repede ce greşeli am făcut şi să nu le mai repetăm. Jucătorii mei trebuie să înţeleagă că simpla prezenţă pe teren nu aduce cele trei puncte. Astăzi (n.r. - sâmbătă), a fost un dezastru! Îmi doresc să uităm cât mai repede acest meci şi sper, totuşi, să luptăm pentru promovare", a spus Marius Baciu.
De partea cealaltă, antrenorul Flavius Stoican a precizat că, în ciuda înfrângerii, CSMS Iaşi este una dintre favoritele la promovare: "Noi am venit la Iaşi să facem un meci bun în faţa uneia dintre cele mai bune echipe din serie, pretendentă la promovare. Deşi a pierdut, eu cred că Iaşul are mulţi jucători valoroşi şi în scurt timp va demonstra că are un cuvânt greu de spus în acest campionat. Obiectivul nostru este creşterea de jucători pentru prima echipă a clubului".

DEBUT RATAT PENTRU CSMS IASI


Formaţia CSMS Iaşi a fost învinsă cu scorul de 3-1, sâmbătă, pe teren propriu, de Dinamo II Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa I a Seriei I a Ligii secunde.
În faţa a aproximativ 2.000 de suporteri, elevii lui Marius Baciu au început cât se poate de prost partida cu echipa a doua a clubului Dinamo, Georgian Păun transformând în minutul 4 un penaltz scos de Scărlătescu.
Până la pauză, ieşenii au căutat cu disperare egalarea, însă Aldea a ratat două ocazii mari.
Partea a doua a meciului a început după acelaşi scenariu, Păun punctând pentru 0-2 în minutul 57.
Cu 12 minute înainte de final, Aldea a redus din handicap, duă ce în urmă cu câteva minute ratase incredibil, din 3 metri.
Încurajaţi de fani, gazdele s-au aruncat în atac, neglijând defensiva.
„Câinii mici“ au speculat această situaţie în minutul 82, când mingea a intrat în oarta lui Dani, după o contră între Vătavu şi Stanca.
Scor final 1-3 şi ieşenii încep cum nu se poate mai prost noua ediţie de campionat.

joi, 18 august 2011

ASC BACAU – CSMS IASI, IN CUPA ROMANIEI


Federatia Romana de Fotbal a stabilit joi meciurile din turul al patrulea al Cupei Romaniei.
In urma tragerii la sorti, CSMS Iasi va evolua in deplasare, marti, 23 august, de la ora 17.30, in compania echipei ASC Bacau.
Iata cele 28 de partide:
Vointa Livezile - Gloria Bistrita
Petrotub Roman - FC Botosani
ASC Bacau - CSMS Iasi
Otelul Galati II - Dunarea Galati
Viticultorul Breaza - FCM Bacau
CF Braila - Delta Tulcea
Callatis Mangalia - Farul Constanta
Dunarea Calarasi - Sageata Navodari
Phoenix Ulmu - Viitorul Constanta
FC Snagov - CS Otopeni
CS Tunari - Astra 2 Giurgiu
Victoria Branesti - Gloria Buzau
Unirea Slobozia - Juventus Bucuresti
Dunarea Turris Turnu Magurele - ALRO Slatina
CS Visina Noua - FC Olt
Gloria Bistrita 2 - FC Maramures Universitar Baia Mare
Unirea Dej - Luceafarul Oradea
Sanatatea Cluj - FC Bihor Oradea
National Sebis - Unirea Alba Iulia
Europa Alba Iulia - Ariesul Turda
FC Timisoara II - UTA Arad
FC Scolar Resita - FC Timisoara
Pandurii II Targu Jiu - Muresul Deva
Minerul Jilt Matasari - Gaz Metan Severin
FC Oltchim Ramnicu Valcea - CSM Ramnicu Valcea
Chimia Brazi - FC Arges
CSO Plopeni - Chindia Targoviste
CS Buftea - Dinamo Bucuresti II.

MARIUS BACIU: "TREBUIE SA FIM CONCENTRATI INCA DE LA INCEPUT SI PANA LA FINAL”


Antrenorul echipei CSMS Iasi, Marius Baciu, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca jucatorii sai trebuie dea dovada de concentrare indiferent de adversar.
"Trebuie sa fim concentrati inca de la inceputul campionatului si pana la final. Nu conteaza cu cine vom juca, important este ca baietii sa dea dovada de concentrare in toate partidele. Se simte nerabdarea jucatorilor de a incepe meciurile oficiale. Trebuie sa debutam cu dreptul in fata propriilor suporteri", a spus Marius Baciu.
Mijlocasul Marius Onofras a afirmat ca echipa este pregatita de start si motivata sa bata pe Dinamo II: "Suntem gata de start. Este un nou inceput si sper ca la final sa ne bucuram cu totii pentru promovare. Nu sunt apt de joc din punct de vedere fizic. Mai am nevoie de doua saptamani pentru a ajunge la o forma optima", a spus Onofras.
Capitanul Claudiu Tudor a precizat ca lotul este mai valoros fata de cel de anul trecut.
"Fata de anul trecut, lotul este mai bun din punct de vedere valoric. Acest lucru trebuie sa-l demonstram insa pe teren. Atmosfera la echipa este buna, dar aceasta este data si de rezultate. Daca vom avea rezultate si echipa va merge, atmosfera va fi intotdeauna buna", a spus Tudor.

vineri, 5 august 2011

VICTORIE CU FC BOTOSANI


Formaţia CSMS Iaşi şi-a prezentat vineri seară lotul cu care va aborda noua ediţie de campionat.
După prezentarea lotului, ieşenii au disputat un meci amical în compania formaţiei FC Botoşani, pe care l-au câştigat cu scorul de 3-1 (2-0).
Pentru ieşeni au marcat Cl Tudor (3’), Nalaţi (14’) şi Ghindaru (51’), în timp ce pentru botosaneni a inscris Patache (54’).
CSMS Iaşi a evoluat în formula: Dani (C. Popa 45’) – Ciucur (Boeştean 66’), R. Tincu, Mitrea, Siminic (Florea 80’) – Ghindaru – Gado (Bădic 45’), Nalaţi (Vătavu 88’), Cl, Tudor (P. Tincu 84’), Orac – Ghiceanu (Herghelegiu 55’).

Iată lotul cu care va aborda CSMS Iaşi noua ediţie de campionat:

PORTARI
- 1. Andrei Bălan
- 12. Cătălin Popa
- 23. Vlad Dani

FUNDAŞI
- 2. Adrian Avrămia
- 3. Bogdan Mitrea
- 4. Alexandru Creţu
- 5. Marian Vătavu
- 6. Răzvan Tincu
- 14. Alexandru Ciucur
- 20. Launreţiu Florea
- 25. Anatolie Boeştean
- 26. Gabriel Siminic

MIJLOCAŞI
- 7. Paul Tincu
- 8. Daniel Orac
- 10. Claudiu Tudor
- 13. Robert Humă
- 16. Vasile Ghindaru
- 17. Narcis Bădic
- 18. Ramses Gado
- 20. Mădălin Crengăniş
- 21. Adrian Nalaţi
- 26. Răzvan Gorovei
- 27. Bogdan Straton
- 28. Mirel Dulgheru

ATACANŢI
- 9. Bogdan Ghiceanu
- 11. Marius Onofraş
- 15. Alexandru Marin
- 19. Andrei Herghelegiu
- 22. Bogdan Aldea
- 29. Sascha Marinkovic

MARIUS ONOFRAS: "AM VENIT SA PUN UMARUL LA PROMOVAREA IASULUI!"


Jucătorul Marius Onofraş, care a fost prezentat oficial la formaţia CSMS Iaşi, vineri seară, a declarat că a ales să vină la gruparea din dealul Copoului pentru a ajuta echipa să promoveze şi să-şi relanseze cariera.
„ Nu am ştiut până în ultimul moment unde voi juca. Până la urmă, am discutat cu familia şi am decis să vin la Iaşi să pun umărul la promovare. Voi semna cu Iaşul un contract pe o perioadă de un an, cu drept de prelungire pentru încă un sezon. Am intrat într-o cumpănă şi am zis că cel mai bine este să mă întorc acasă şi să o iau de la capăt. Normal că este un pas înapoi pentru mine, dar cred că este cea mai bună variantă în momentul de faţă“, a spus Marius Onofraş.
Atacantul a mai adăugat că este convins că CSMS Iaşi va promova în ediţia următoare de campionat: „ Dacî nu eram convins că vom promova, nici nu mă mai întorceam. Sunt mulţi jucători în lot, care au evoluat mulţi ani în Liga I şi sunt convins că la final ne vom atinge obiectivul propus, promovarea în Liga I“.

joi, 4 august 2011

LEO GROZAVU: „NU CONTEAZA PROGRAMUL, IMPORTANT ESTE PROMOVAM!"


Managerul general al formaţiei CSMS Iaşi a declarat joi, după tragerea la sorţi a programului meciurilor din Liga a II-a, că cel mai important este ca gruparea din dealul Copoului să promoveze la finalul sezonului.
„Nu contează programul, important este să promovăm! Oricum trebuie să jucăm cu toate echipele. Nu contează în ce ordine vom juca. Suntem priviţi ca favoriţi şi toţi se vor dărui în plus în meciurile contra noastră“, a spus Leontin Grozavu.
Oficialul formaţiei ieşene a mai adăugat că vineri va avea loc prezentarea oficială a lotului cu care se va aborda noua ediție de campionat: „Vineri, de la ora 19.30, vom juca un meci amical cu FC Botoşani. Meciul va fi precedat de un joc între fostele glorii ale fotbalului ieşean şi de prezentarea lotului cu care vom aborda noua ediție de campionat“.
Formația CSMS Iaşi va întâlni în prima etapă a noii ediţii de campionat, pe teren propriu, echipa Dinamo II Bucureşti.
Iată programul complet al formaţiei CSMS Iaşi în tur:
I - Dinamo II Bucureşti – acasă
II - Delta Tulcea - deplasare
III - Gloria Buzău - a
IV- FC Snagov - d
V - Callatis Mangalia - a
VI - FC Brăila - d
VII - FCM Bacău - d
VIII - Viitorul Constanţa - a
IX - CS Otopeni - d
X - Astra II Ploieşti - a
XI - FCM Botoşani - d
XII - FC Brăneşti - a
XIII - Midia Navodari - d
XIV - Dunărea Galaţi – a.

miercuri, 3 august 2011

ONOFRAS, DORIT DE CSMS IASI


Managerul general al echipei CSMS Iaşi, Leontin Grozavu, a declarat miercuri că şi-ar dori ca jucătorul Marius Onofraş să evolueze penttru gruparea din dealul Copoului.
„Ne-am dorit ca Onofraş să joace pentru noi. Este un jucător pe care cred că şi l-ar dori multe echipe din România. Marius Onofraş a început fotbalul la Iaşi şi am vrea să se întoarcă acasă şi să pună umărul la promovarea acestei echipe. Dincolo de faptul că este ieşean, Marius este şi un caracter deosebit“, a spus Leontin Grozavu.
Jucătorul a confirmat că i s-a propus o întoarcere la Iaşi, dar a precizat că are şi alte oferte: „Am avut o discuție cu cei de la Iaşi, în care mi s-a propus să mă întorc acasă. Eu sunt ieşean şi sufletul meu va fi mereu alături de Iaşi. Acum sunt în trative cu mai multe echipe din străinătate. Dacă niciuna dintre variantele avute în străinătate nu se va materializa, nu exclud o întoarcere în Copou“.