IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 10 ianuarie 2011

ADRIAN FALUB: „DACA NU FACEM TARNSFERURI, NU AVEM NICIO SANSA SA PROMOVAM!“


Antrenorul echipei ACSMU Poli Iasi, Adrian Falub, a declarat luni, la reunirea lotului, in vederea pregatirii pentru returul de campionat, ca gruparea din dealul Copoului nu are nicio sansa sa promoveze cu lotul actual.
„Este prematur sa vorbim acum despre promovare, cand echipa de-abia si-a reluat pregatirile. Suntem la o distanta de sapte puncte de locul al doilea, care asigura promovarea. Nu este o diferenta care nu poate fi surmontata, dar daca nu facem transferuri, nu avem nicio sansa sa promovam! Astept si eu ca in cel mai scurt timp sa aducem si noi jucatorii pe care ni-i dorim pentru ca este clar ca avem nevoie de intariri“, a spus Adrian Falub.
Tehnicianul formatiei iesene a mai adaugat ca programul echipei in continuare va depinde de bugetul care urmeaza sa fie stabilit in cadrul Comitetului Director: „Eu am schitat un plan de pregatire pana la inceperea campionatului, dar totul va depinde de bugetul pe care il va hotari Comitetul Director. ~n mod normal, dupa vizita medicala, va urma o perioada de pregatire in localitate, pe urma un cantonament in strainatate, unde sa sustinem cinci-sase meciuri amicale, si pe urma sa revenim in Iasi cu doua saptamani inainte de inceperea returului de campionat“.
La reunirea formatiei iesene au participat 27 de jucatori.
Acestia sunt: Anghelache, Farcas, Balan - portari, Cretu, {andru, Vlaicu, Panc, Petcu, Avramia, Siminic, Andries (de la grupele de copii si juniori) – fundasi, Gado, Drida, Tincu, Liuba, Schiopu, Tene, Cohen, Musumbu, Sarghe, Badic, Nica, Dodan (de la grupele de copii si juniori) – mijlocasi, Herghelegiu, Bodolan, Ambrozie si Hutanu (ambii de la grupele de copii si juniori) – atacanti.
De la reunirea lotului au lipsit motivat Youssouf Kamara si Samson Nwabueze, din cauza problemelor cu viza.

Niciun comentariu: