IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 26 ianuarie 2011

INCA PATRU JUCATORI LA ACSMU POLI IASI


Presedintele demisionar al clubului ACSMU Poli Iasi, Grigore Sichitiu, a declarat miercuri ca jucatorii Claudiu Tudor si Marian Florea, de la Astra Ploiesti, Daniel Mutu, de la Pandurii Targu Jiu si Boris Bjelkanovic (foto), de la NK Karlovac vor ajunge in dealul Copoului.
„In conditiile in care Iasul nu are un buget pentru achizitii, toti jucatorii veniti in aceasta iarna in Copou au fost adusi sub forma de imprumut in baza relatiilor pe care le am eu la alte cluburi. Astfel, am obtinut imprumutul jucatorilor Claudiu Tudor si Marian Florea de la Astra. Cei doi trebuie sa ajunga astazi (n.r. - miercuri) la Iasi. Tot astazi, trebuie sa vina in probe portarul Daniel Mutu, de la Pandurii Targu Jiu si stoperul croat Boris Bjelkanovic. In ceea ce-l priveste pe Bjelkanovic, acesta este jucator liber de contract“, a spus Grigore Sichitiu.
Cladiu Tudor are 26 de ani, evolueaza pe postul de mijlocas central si a mai jucat de-a lungul carierei la Petrolul Ploiesti, Universitatea Craiova, Juventus Bucuresti si Astra Ploiesti.
Marian Florea are 29 de ani, joaca pe postul de mijlocas stanga si a mai evoluat la Metalul Plopeni, FC Snagov si Astra Ploiesti.
Daniel Mutu are 24 de ani, evolueaza pe postul de portar si a mai jucat la ACU Arad, CFR Timisoara, Sageata Stejaru si Pandurii Targu Jiu.
Boris Bjelkanovic are 27 de ani, joaca pe postul de stoper si a mai evoluat la NKK Ingrad (Serbia), APEP Pitsilias (Cipru), Atromitos Yeroskipou (Cipru), NK Celje (Slovenia) si NK Karlovac (Serbia).

Niciun comentariu: