IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

GRIGORE SICHITIU: „AM ADUS IN PROBE UN PORTAR CARE A JUCAT LA REAL MADRID“


Presedintele demisionar al clubului ACSMU Poli Iasi, Grigore Sichitiu, a declarat sambata ca portarul spaniol David Sierra Manzanares, care a jucat si la Real Madrid, a venit in probe la gruparea din dealul Copoului.
„Am adus in probe un portar care a jucat la Real Madrid. David Sierra s-a format la gruparea madrilena, evoluind la echipa a doua a clubului in perioada 1998-2004. Antrenorul Adrian Falub urmeaza sa-l vada in meciurile amicale pe care urmeaza sa le disputam. Sper ca acesta sa confirme si sa ne intarim serios echipa“, a spus Grigore Sichitiu.
David Sierra a debutat in tricoul forma]iei iesene sambata, in primul meci amical disputat in acest an, in compania echipei de Liga a III-a CFR Pascani.
ACSMU Poli Iasi a castigat partida cu scorul de 6-1 (4-1), pentru gazde punctand Marin (’15, ’20, ‘28), Panc (’37 - penalty), Gado (‘80) si Elek (‘84), in timp ce pentru oaspe]i a inscris Stiubei (‘34).
Antrenorul Adrian Falub a inceput partida cu formula: Sierra – Cre]u, Vlaicu, Panc, Siminic – Tene, Drida, Agrigoroaie, Liuba – Marin, Herghelegiu.
In partea a doua a jocului, pentru ieseni au jucat: Balan – Nica, Petcu, Ruxandari, Badic - Gado, Cohen, Patrascu, Danciu – Ghiceanu, Elek.

Niciun comentariu: