IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 12 ianuarie 2011

LEONIDA ANTOHI ESTE NOUL PRESEDINTE AL COMITETULUI DIRECTOR AL CLUBULUI ACSMU POLI IASI


Directorul CS Politehnica Iasi, Leonida Antohi, a fost numit miercuri seara noul presedinte al Comitetului Director al clubului de fotbal ACSMU Poli Iasi, in urma unei sedinte a acestui for.
„Sunt noul presedinte al Comitetului Director al clubului ACSMU Poli Iasi. Ma intorc cu drag la fotbal si am fost de acord sa preiau aceasta functie deoarece la club sunt oameni seriosi, din Iasi, si vrem ca aceasta echipa sa redevina a Iasului, cu oameni in conducere din Iasi si cu cat mai multi jucatori ieseni“, a spus Leonida Antohi.
Noul oficial al gruparii iesene a mai precizat ca se incearca atragerea mai multor oameni de afaceri alaturi de formatia din dealul Copoului: „Domnul Ionut Negoita, cat si reprezentantul sau, Catalin Petrescu, s-au retras din Comitetul Director. Locul ultimului va fi luat de un reprezentant al firmei Conest, care va sustine de acum incolo echipa. Dorim sa vina alaturi de noi si alti oameni de afaceri. Din cate am inteles, si cei de la SC Moldoconstruct si-au manifestat intentia de a sustine echipa. In ceea ce priveste datoria de 150.000 de lei, suma cu care a imprumutat clubul Ionut Negoita, aceasta va fi returnata omului de afaceri esalonat“.
Leonida Antohi este director al CS Politehnica Iasi din 2000 si a fost antrenor al Politehnicii Iasi in perioada 1977-1981 si 1994-1996.

Niciun comentariu: