IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 1 aprilie 2011

ADIAN FALUB: “SUNTEM OBLIGATI SA CASTIGAM PARTIDA CU FC BIHOR DACA MAI VREM SA PROMOVAM”


Antrenorul echipei ACSMU Poli Iasi, Adrian Falub, a declarat vineri, in cadrul ueni conferinte de presa, ca jucatorii sai trebuie sa obtina toate cele trei puncte puse in joc ca sa mai spere la un loc de promovare.
„Suntem obligati sa castigam derby-ul cu FC Bihor daca mai vrem sa promovam. Va fi un joc extrem de greu pentru noi. Avem cateva probleme, dar indiferent de ele va trebui sa castigam cele trei puncte. Nu sunt foarte multe lucruri de spus, intalnim din nou liderul campionatului, la fel ca in etapa trecuta pe care am jucat-o acasa. FC Bihor este o echipa care vine dupa doua victorii consecutive in deplasare, cu doua meciuri la Sibiu si Mioveni. FC Bihor este o echipa foarte buna, care joaca de mult timp impreuna si care este foarte bine organizata“, a spus Adrian Falub.
In cadrul aceleiasi conferinte de presa, vicepresedintele gruparii iesene, Mircea Ursu, a precizat ca in aceste zile se pun la punct ultimele detalii legate de licentiere: „Domnul presedinte Sichitiu este la Bucuresti pentru a pune la punct ultimele detalii legate de licentiere. In ceea ce-i priveste pe jucatori, acestia vor primi pe 5 aprilie primele de joc pentru cele trei victorii din retur. Celelalte restante nu vor fi incasate de jucatorii ieseni, ca o sanctiune pentru neatingerea obiectivului, clasarea pe locurile 1-5. Este vorba de primele neachitate pe luna noiembrie“.

Niciun comentariu: