IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 7 aprilie 2011

GATA SI CU PROMOVAREA: „OBIECTIVUL ESTE FORMAREA UNEI ECHIPE PENTRU SEZONUL VIITOR“


Antrenorul formatiei ACSMU Poli Iasi, Adrian Falub, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca obiectivul este formarea unei echipe cu care sa se atace promovarea sezonul urmator.
„Venim dupa o saptamana foarte grea si urmeaza pentru noi opt jocuri la fel de grele, in care vom incerca sa luam cat mai multe puncte. Mergem la Deva sa castigam si nu ne vom da deoparte la niciun meci, chiar daca obiectivul nostru este formarea unei echipe care sa atace promovarea in sezonul urmator. Tocmai de aceea, toti jucatorii vor avea de acum inainte o sansa. Meciurile care urmeaza vor fi grele si pentru ca atmosfera nu mai este cea care a fost inainte si simtim cu totii asta. Ne vom bate insa pentru victorie in fiecare joc, pentru ca suntem Politehnica Iasi si trebuie sa respectam numele si blazonul“, a spus Adrian Falub.
Tehnciianul formatiei iesene a mai adaugat ca va continua la gruparea din dealul Copoului numai in cazul in care se va dori promovarea in sezonul urmator: „Nu am semnat inca prelungirea contractului. Am avut o intelegere verbala cu domnul primar Nichita si cu domnul presedinte Sichitiu, dar nu stiu ce se va intampla in continuare. Oricum, eu raman la Iasi doar daca obiectivul va fi promovarea in sezonul viitor“.

2 comentarii:

Anonim spunea...

czavastin, ora ceasului din pagina de pornire nu ar fi bine sa o actualizezi? :)

czavastin spunea...

Da, asa este. Multumesc pentru avertizare, am schimbat.