IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 9 aprilie 2011

VICTORIE CHINUITA PE TERENUL MURESULUI DEVA


Formatia ACSMU Poli Iasi s-a impus sambata, cu scorul de 3-2 (1-1), in deplasare, in fata echipei Muresul Deva, intr-un meci contand pentru etapa a XXI-a a Seriei a II-a a ligii secunde.

In conditiile in care s-a spus clar ca obiectivul echipei nu mai este promovarea, antrenorul Adrian Falub a lasat pe margine pentru meciul cu Muresul Deva marea majoritate a jucatorilor care nu apartin de gruparea ieseana.
Alegand eronat un sistem cu doar trei fundasi, echipa lui Falub s-a vazut condusa inca din minutul 3, dupa ce Melcea a fost faultat in careu de Muth (n.m. – sper ca “Anonim” sa nu se supere daca spun ca jucatorul sau favorit - sper ca nu e vreo ruda! – a jucat din nou slab), iar Borza a transformat penalty-ul.
Titularizarea lui Herghelegiu in dauna unui Lukacs mai mult decat modest in ultimele etape s-a vazut in partida de sambata, cand tanarul atacant iesean a centrat perfect pentru Kamara in minutul 31, acesta din urma punctand pentru 1-1.
In repriza secunda a iesit la rampa Ghiceanu (foto), care a inscris de doua ori pentru ACSMU. Mai intai, fostul botosanean a transformat impecabil o lovitura libera de la 20 de metri, in minutul 54, pentru ca in minutul 81 sa impinga in poarta o minge respinsa gresit de portarul gazdelor.
Iesenii au trait periculos pe final, cand oaspetii au venit la 2-3, in urma golului marcat de Darvaru.
S-a terminat pana la urma 3-2 pentru ieseni, care mai au insa mult de lucru pana sa arate a echipa care emite pretentii la promovare.

2 comentarii:

Anonim spunea...

CHIAR NU AM NICIO LEGATURA CU MUTH ASTA(DUPA CUM AI SCRIS IN COMENTARIU), EU DOAR AM COMENTAT VIS-A-VIS DE VALOAREA (POTENTIAL) LUI. DIN PARTEA MEA, SA-I FACI VARZA PE TOTI, IN FRUNTE CU MUTH, CARE ORICUM NU ESTE DE-AL NOSTRU, SI CARE PREA PUTIN A JUCAT PENTRU NOI. :)

czavastin spunea...

Nu e vorba de facut "varza" pe cineva. Este vorba de a prezenta cat de cat obiectiv realitatea. Cand va juca bine Muth, il voi lauda. Deocamdata nu a fost cazul.