IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 23 aprilie 2011

IESENII AU INCURCAT PETROLUL IN DEPLASARE


Formatia ACSMU Poli Iasi a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputata sambata, in deplasare, in compania echipei Petrolul Ploiesti, intr-un meci contand pentru etapa a XXIII-a a Seriei a II-a a ligii secunde.

Fara multi jucatori suspendati sau lasati pe margine de antrenorul Adrian Falub, ACSMU Poli Iasi a obtinut un rezultat onorabil pe terenul uneia dintre cele mai bune echipe din serie.
Gazdele au inceput in forta partida si puteau deschide scorul inca din minutul 2, insa Florea a respins de pe linia portii, dupa o gafa a lui Alexeev.
Dupa un prim sfert de ora dominat clar de gazde, iesenii au echilibrat partida si Herghelegiu a fost blocat in ultimul moment de un fundas advers, in minutul 16.
Pana la pauza, cele mai mari ocazii de a marca le-au avut tot gazdele, insa Buhusi (21’, 42’), Plecanciuc (32’), Benga (44’) si Oprita (45’) nu l-au putut invinge pe Alexeev.
In partea a doua a jocului, in minutul 55, gazdele au cerut penalty la o interventie asupra lui Catarama, iar dupa alte patru minute Alexeev s-a remarcat la suturile lui Buhaescu si Oprita.
Avea sa fie pana la urma 1-0 in minutul 74, cand Catarama a deschis scorul cu un voleu la coltul lung, dupa o centrare a lui Dumitru.
Bucuria ploiestenilor a durat doar noua minute, Ghiceanu, cel mai bun jucator al iesenilor in ultimele etape, restabilind egalitatea.
Mai mult, oaspetii puteau pleca cu toate cele trei puncte, insa Zimmermann a respins in minutul 89 sutul prin suprindere al lui Claudiu Tudor.
Scor final 1-1 si iesenii raman pe locul al saselea, la noua puncte de ultimul loc ce duce in prima liga.

Niciun comentariu: