IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 19 august 2009

NIKOS THANOPOULOS: „SPERAM SA NE FACEM JOCUL SI SA PLECAM NEINVINSI DE LA VASLUI“


Presedintele clubului AEK Atena, Nikos Thanopoulos, a declarat miercuri, la sosirea pe Aeroportul din Iasi, ca spera ca gruparea pregatita de Dusan Bajevic sa obtina un rezultat bun in partida de joi cu FC Vaslui.
„Speram sa facem un joc bun maine (n.r. – joi) si sa obtinem un rezultat pe masura. FC Vaslui este o echipa care provine din fotbalul romanesc, un fotbal puternic, care a obtinut rezultate bune in cupele europene. Despre FC Vaslui stim ca practica un joc bun, mai ales pe teren propriu, si are cativa stranieri valorosi. Noi speram sa ne facem jocul nostru si sa plecam neinvinsi“, a declarat Nikos Thanopoulos.
Atacantul Rafik Djebbour a spus ca nu stie prea multe despre FC Vaslui, dar spera sa obtina un rezultat bun in partida de joi: „Pentru noi este primul meci oficial dupa vacanta de vara si speram sa facem un joc bun, care sa ne permita sa obtinem calificarea in grupele Europa League. Nu stiu prea multe despre FC Vaslui. Stiu doar ca provine din fotbalul romanesc si asta inseamna ca intalnim o echipa buna si ne va fi destul de greu“.
Lotul deplasat de AEK Atena pentru partida cu FC Vaslui este urmatorul: Giannis Arampatzis, Diego Saja - portari, Washington Geraldo, Daniel Majstorovic, Dimitris Koutromanos, Nikos Georgeas – fundasi, Tamandani Nsaliwa, Leonardo Rodrigues, Grigoris Makos, Nathan Burns, Seydou Yahaya, Ilie Iordache, Panagiotis Tachtsidis, Perparim Hetemaj, Savvas Gkentsoglou – mijlocasi, Rafik Djebbour, Gustavo Manduca, Ismael Blanco, Michalis Pavlis - atacanti.

Niciun comentariu: