IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 27 august 2009

PESTE 400 DE IESENI VOR MERGE LA MECIUL CU FC VASLUI


Presedintele Ligii Suporterilor Politehnicii, Marius Srainer, a declarat joi ca pentru partida de duminica, de la Vaslui, se asteapta sa fie peste 400 de fani ieseni.
„Tinand cont ca din acest sezon deplasarea galeriei este organizata de Liga Suporterilor, pe care o conduc, am facut toate demersurile necesare pentru deplasarea fanilor ieseni la Vaslui, pentru partida de duminica. Astfel, aproximativ 300 de suporteri vom merge sa incurajam echipa noastra la meciul de la Vaslui cu trenul. Intalnirea este programata pentru ora 15.30, la gara Iasi. Pentru cei interesati, pretul unui bilet de tren este 8 lei, iar a unui tichet de intrare la meci este de 5 lei. Am discutat deja cu cu cei de la CFR si vor fi adaugate doua vagoane la personalul cu care se va face deplasarea. In plus, am discutat si cu cei de la Politie si Jandarmerie si vom insotiti si de forte de ordine. Intoarcerea la Iasi se va face tot cu trenul“, a declarat Marius Srainer.
Liderul galeriei iesene a mai spus ca se asteapta ca aproximativ 100 de suporteri sa faca deplasarea la Vaslui cu matinile personale: „Pe langa cei 300 de suporteri care vor face deplasarea cu trenul, ne asteptam sa mai vina aproximativ 100 de suporteri cu masinile personale, asa cum s-a intamplat si in anii precedenti. Biletele la partida vor fi cumparate de la Vaslui le vom cumpara maine (n.r. – vineri) si vor fi date fanilor ieseni fie in gara, fie la stadion“.

Niciun comentariu: