IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 28 august 2009

SORIN BOCA: „DE CE NU NE ARBITREAZA UN ARBITRU CU EXPERIENTA?“


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, si-a exprimat vineri, intr-o conferinta de presa, surprinderea ca partida de duminica, din deplasare, cu FC Vaslui, nu este televizata si ca a fost delegat un arbitru tanar.
„Nu inteleg de ce meciul nostru cu FC Vaslui a fost mutat de la ora 18.00 la ora 20.00 si nu mai este televizat. In plus, de ce nu ne arbitreaza un arbitru cu experienta? Nu stiu care este motivul pentru care la acest joc a fost trimis un arbitru tanar (n.r. – Marian Balaci). Sper, totusi, ca acesta nu se va teme sa ia deciziile care se impun, asa cum s-a intamplat sezonul trecut. De asemenea, ma astept ca observatorul meciului sa-si faca treaba si sa noteze tot ce se intampla“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca spera intr-un rezultat pozitiv la Vaslui: „Intalnim o echipa cu pretentii, cu multi jucatori valorosi si chiar daca pronim cu sansa a doua, sper ca jucatorii nostri vor reusi sa obtina un rezultat pozitiv. M-as multumi si cu un egal, dar asta nu inseamna ca nu mergem sa castigam la Vaslui. Sper sa fim sustinuti de cat mai multi fani la acest meci, iar acestia sa aiba un comportament civilizat“.
Sorin Boca a refuzat sa comenteze afirmatia lui Adrian Porumboiu, care a spus ca „Iasul trebuie sa înteleaga ca în materie de fotbal sunt doar un aeroport pentru Vaslui“: „Fiecare declara ce vrea. Daca asa considera domnul Porumboiu, e problema dumnealui. Eu nu vreau sa intru in polemici cu nimeni. Avem treburi mai importante“.

Niciun comentariu: