IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 7 august 2009

PETRE GRIGORAS: „PENTRU A BATE PE TIMISOARA, TREBUIE SA ALERGAM MAI MULT CA EI“


Antrenorul echipei Poli Iasi, Petre Grigoras, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca diferenta de valoare dintre formatia sa si FC Timisoara este clara in favoarea banatenilor si de aceea jucatorii sai trebuie sa alerge mai mult decat adversarul in partida de duminica.
„Am incercat in aceasta saptamana sa uitam cat mai repede insuccesul cu Rapid. Sper ca acel meci sa fi fost doar un accident. Ne-am pregatit bine pentru meciul cu Timisoara, cred eu. Nu sunt nici Eminescu si nici Creanga pentru a tine vreun mare discurs! Le-am spus jucatorilor ca trebuie sa eliminam greselile din meciul cu Rapid. Pentru a bate Timisoara, trebuie sa alergam mai mult ca ei. Diferenta de valoare e clara in favoarea lor si de aceea noi trebuie sa fim mai buni la capitolul determinare. Le-am mai spus baietilor ca asa cum Timisoara a eliminat {ahtiorul, desi pornea cu sansa a doua, asa putem si noi obtine un rezultat mai bun desi pornim cu sansa a doua“, a declarat Petre Grigoras.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca nu este un avantaj pentru formatia sa faptul ca FC Timisoara a jucat mercuri in cupele europene: „Am face o mare greseala sa credem ca timisorenii vor veni obositi dupa meciul din Liga Campionilor si ca noi ne vom distra cu ei. Organismul unui sportiv se reface in 48 de ore, asa ca nu vad de ce ar fi ei obositi. Sa nu uitam si faptul ca Timisoara are un lot ce ii permite sa alcatuiasca doua echipe foarte valoroase, asa ca daca vor face vreo cateva schimbari in primul «11», acest lucru nu se va vedea“.
In ceea ce-i priveste pe cei doi jucatori imprumutati de la FC Timisoara, Grigoras a spus ca acestia au drept de joc: „~n contractul de imprumut a jucatorilor Poparadu si Florin Sandu de la FC Timisoara nu este stipulata nicio clauza prin care sa se prevada ca ei nu pot juca impotriva banatenilor. Ramane ca eu sa decid daca voi conta sau nu pe ei pentru meciul de duminica“.

Niciun comentariu: