IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 26 august 2009

VASILE CATEA: „AVEM OBIECTIV OBTINEREA A DOUA MEDALII LA MONDIALELE DE LA MILANO“


Vicepresedintele Federatiei Romane de Box, Vasile Catea, a declarat miercuri, la Iasi, intr-o conferinta de presa, ca obiectivul delegatiei Romaniei la Campionatele Mondiale de box, de la Milano, este obtinerea a doua medalii.
„Pana de curand, speram sa luam macar o medalie la Mondialele de box, care vor debuta la 1 septembrie, la Milano, in Italia, prin Razvan Cojocneanu, la categoria ^91kg. Pretentiile noastre au crescut la doua medalii, dupa ultimele evolutii ale ieseanului nostru, Traian Lupu, la categoria 67kg. Asadar, avem obiectiv obtinerea a doua medalii la Mondiale“, a declarat Vasile Catea.
Lotul Romaniei, condus de antrenorul coordonator Grigore Bondavali, impreuna cu Vasile Catea, care este conducatorul delegatiei Romaniei la CM de box, este format din: Razvan Andreiana (Dinamo Bucuresti – 54kg), Iulian Stan (Steaua Bucuresti – 57kg), Gabriel Podasca (BC Bute Galati – 60kg), Traian Lupu (CSM Gladiatorul Iasi – 67kg), Roland Gavrila (SCM Bacau – 75kg), Constantin Bejenariu (SCM bacau – 81kg) si Razvan Cojanu (Dinamo Bucuresti - ^91kg).
Campionatele Mondiale de box de la Milano se vor desfasura in perioada 1-12 septembrie, iar la competisie participa 722 de pugilisti, din 113 tari.

Niciun comentariu: