IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 27 octombrie 2011

IONUT POPA: „IN MAXIMUM TREI ANI, FOTBALUL ROMANESC SE VA DESFIINTA!“


Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că la câte scandaluri şi probleme sunt în fotbalul românesc, acesta se va desfiinţa în maximum trei ani.
„În maximum trei ani fotbalul românesc se va desfiinţa! Ce, noi avem fotbal! Noi, antrenorii şi jucătorii, suntem şi noi a;a, ca să nu murim de foame. Astea de la noi sunt cluburi?! Cluburi sunt Real Madrid, Barcelona, AC Milan. La noi, aşa-zise cluburi câştigă de vreo cinci etape numai după ce sunt eliminaţi jucători de la celelalte echipe. Ce, noi suntem ţară?! Unde se mai întâmplă ca oficialii Federaţiei şi Ligii să fie chemaţi pe la DNA? Singurele aspecte pozitive din aşa-zisa ţară au fost defilările de 23 August şi discursul regelui. Mă şi uitam la spectacolul dat la Opera Română dacă nu cumva apare veun Adrian Minune sau vreun Salam...“, a spus Ionuţ Popa.
Tehnicianul formaţiei ieşene a mai precizat că este extrem de deranjat de acuzele venite din partea altor cluburi în legătură cu un eventual blat la partida FC Botoşani – CSMS Iaşi: „Ce se întâmplă dacă, Doamne Fereşte!, câştigăm la Botoşani? Vorba bunicului meu, românul s-a născut hoţ şi când moare e strigoi! Adică noi nu mai avem voie să câştigăm?!“

Niciun comentariu: