IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 27 octombrie 2011

SVEN GORAN ERIKSSON, LA „SEARA CAMPIONILOR MONDIALI “, DE LA IASI


Claudia Ursu, organizatoarea eveniemntului „Seara Campionilor Mondiali“, ce va avea loc vineri, 28 octombrie, la Iaşi, a declarat joi că la acest eveniment va participa şi antrenorul suedez Sven Goran Eriksson.
„Am discutat cu domnul Eriksson, care mi-a confirmat că va ajunge la partida dintre România şi Italia, ce va avea loc vineri, la Iaşi. Noi i-am rezolvat biletul de avion şi cazarea lui şi a fiului său. Tot în aceasta seară (n.r. – joi seară) vor ajunge şi italienii, cu o cursă Carpat Air, de la Timişoara. La eveniment ar putea lua parte şi Gheorghe Hagi. Noi suntem pregătiţi pentru acest mega-eveniment sportiv şi sper că ieşenii vor gusta din plin întâlnirea cu foştii mari jucători ai lumii, precum Paolo Rossi, Franco Baresi sau Totto Schillaci", a spus Claudia Ursu.
Organizatoarea evenimentului a mai adăugat că reeditarea meciului din 1983 a fost posibil graţie sprijinului primit din partea organizaţiei din care fac parte foştii jucători italieni şi a unei societăţi financiare londoneze: „Foştii internaţionali ai Italiei fac parte dintr-o organizaţie, care şi-a dat acordul pentru participarea la acest proiect. Aducerea vedetelor italiene la Iaşi s-a realizat cu ajutorul unei societăţi financiare londoneze, care este principalul sponsor al evenimentului“.
Componenţii echipei de fotbal a României din 1983 vor întâlni vineri, 28 octombrie, la Iaşi, de la ora 17.00, formatia similara a Italiei de atunci, în cadrul evenimentului „Seara Campionilor Mondiali“, într-o reeditare a partidei câstigate atunci de „tricolori“, graţie golului marcat de Boloni.
În deschidere va avea loc o partidă între o selecţionată a Diviziei Galactice de Bahlui (n.r. - competiţie ieşeană de minifotbal afiliată la Federaţia Română de Minifotbal) şi fostele glorii ale Politehnicii Iaşi.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bravoo... sunteti cei mai tari!