IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 29 octombrie 2011

VICTORIE MARE PENTRU IESENI IN DERBY-UL MOLDOVEI


Formaţia CSMS Iaşi a câştigat cu scorul de 2-1 (0-0) partida disputata sâmbătă, în deplasare, în compania echipei FC Botoşani, într-un meci contând pentru etapa a XI-a a Seriei I a ligii secunde.

Anunţat de unii ca un mare „blat“, meciul de la Botoşani a fost unul de „care pe care“, în care s-au arătat trei cartonaşe roşii, ambele combatante luptând pentru victorie.
Ieşenii au început mai bine jocul şi Bâlbă l-a pus la încercare pe Curileac, cu o lovitură de cap, din interiorul careului, în minutul 3.
Replica gazdelor a venit în minutul 8, când Bălan s-a remarcat la şutul lui Marius Matei, din interiorul careului.
Până la pauză, s-a jucat pe contre, gazdele trecând în cont mai multe ocazii prin Matei (17’), Atudorei (25’) şi Bordeanu (43’), în timp ce pentru ieşeni putea marca Mitrea (20’).
Cel mai important moment al primei reprize s-a consumat în minutul 45, când Vascan a văzut iniţial cartonaşul galben pentru un fault cu talpa la Orac. După câteva secunde şi discuţii cu jucătorii, arbitrul s-a răzgândit şi i-a arătat direct cartonaşul roşu.
Cu un om în plus, ieşenii au început în forţă partea secundă şi Ciucur a înscris sub transversală, din nouă metri, în minutul 51.
După numai două minute, putea fi 2-0, însă Cl. Tudor a trimis peste poartă de la marginea careului.
În minutul 61, gazdele au restabilit egalitatea, din penalty, prin Marius Matei.
Bucuria botoşănenilor a durat doar şase minute, Cl. Tudor reuşind să-l învingă pe Curileac, după ce în prealabil un fundaş respinsese de pe linia porţii mingea trimisă de acelaşi Tudor.
În minutul 71, s-a restabilit egalitatea numerică pe teren, Tincu primind al doilea cartonaş galben.
După numai un minut, Sant Clair înscrie pentru gazde, însă golul este anulat pe motiv de ofsaid.
În minutul 76, ieşenii au rămas în 9, Bădic fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene şi botoşănenii au presat pentru a restabili egalitatea, însă Bălan a făcut un meci mare.
S-a terminat 2-1 pentru ieşeni, care rămân la şapte puncte distanţă de locul secund.

Niciun comentariu: