IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 5 octombrie 2010

YOUSSOUF KAMARA VA SEMNA CU ACSMU POLI IASI


Presedintele executiv al clubului ACSMU Poli Iasi, Grigore Sichitiu, a declarat marti seara ca atacantul ivorian Youssouf Kamara va semna cu gruparea din dealul Copoului pentru o perioada de un an.
„Dupa mai multe discutii purtate cu Youssouf Kamara, am reusit sa ne intelegem cu atacantul ivorian. In aceasta seara (n.r. – marti seara) jucatorul va ajunge in Iasi si va semna cu Poli Iasi un contract pentru o perioada de un an. Tot in aceasta seara (n.r. – marti seara) va veni in probe si un atacant israelian, Shlomi Adrei, care a mai jucat in liga a doua din Israel, la Hapoel Ironi Rishon LeZion. Ramane ca antrenorul Ionut Popa sa ia o decizie in privinta acestuia. Daca nu va corespunde cerintelor noastre, vom mai cauta inca un atacant“, a spus Grigore Sichitiu.
Oficialul formatiei iesene a mai adaugat ca fundasul Dino Eze a primit acceptul sa-si caute o formatie in Libia: „In urma discutiilor purtate cu domnul Popa, am decis sa-i permite nigerianului Dino Eze sa plece in Libia, pentru a-si gasi o echipa. Din cate am inteles de la jucator, acesta va semna cu gruparea la care a dat probe de joc. Ramane sa vedem ce suma putem obtine pentru transferul jucatorului, dat fiind ca el a venit liber de contract la noi“.
Youssouf Kamara are 29 de ani, evolueaza pe postul de atacant si a mai jucat in Romania la FC Arges si Pandurii Targu Jiu.

Niciun comentariu: