IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 9 octombrie 2010

INFRANGERE RUSINOASA LA RAMNICU VALCEA


Formatia ACSMU Poli Iasi a fost invinsa cu scorul de 3-1 (1-1), sambata, in deplasare, de echipa CSM Ramnicu Valcea, intr-un meci contand pentru etapa a VII-a a Seriei a II-a a ligii secunde.

Desi a jucat pe terenul ultimei clasate in Seria a II-a, iesenii s-au facut de ras in Zavoi, pierzand o partida care parea la indemana lor. Asta mai ales ca au dominat prima parte a jocului si au condus cu scorul de 1-0, dupa ce Palimaru a inscris cu capul, din 4 metri, in minutul 32.
Iesenii isi puteau asigura un avans confortabil inca de la pauza, insa Panc (27’) si Gado (41’) nu l-au putut invnge pe Tufisi (foto).
Mai mult, in prelungirile primei reprize, dupa un corner de pe stanga, executat bine de Balauru, Posteuca a restabilit egalitatea.
In partea a doua a jocului, iesenii au dominat steril, in timp ce oltenii au punctat decisiv prin Mitu, din penalty (73’), si Radulescu (90’).
Scor final 3-1 pentru gazde si Ionut Negoita, care a asistat la partida din Zavoi, are multe de schimbat pentru ca Iasul sa aiba din nou echipa in prima liga.

Niciun comentariu: