IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 7 octombrie 2010

IONUT POPA: „ADRIAN ILIE A REFUZAT IASUL DIN PROSTIE SAU DIN INFATUARE!“


Antrenorul echipei ACSMU Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca fundasul Adrian Ilie a refuzat sa vina la gruparea din dealul Copoului pentru un salariu lunar de 1.500 de euro, in conditiile in care nu joaca la nicio formatie.
„Am vrut sa-l aduc pe Adrian Ilie la echipa, chiar daca unii s-au opus. Sincer, m-a socat atitudinea lui Adrian Ilie. Adica eu vreau sa-i dau o mana de ajutor, iar el imi spune ca nu vine pentru un salariu de 1.500 de euro lunar. Nici nu stiu ce sa cred. Adrian Ilie a refuzat Iasul din prostie sau din infatuare! Cum sa refuzi o asemenea oferta cand tu nu ai echipa la care sa joci, iar salariul mediu la Poli e de 1.000 de euro. Si sa mai spuna cineva ceva de jucatorii locali. Aceasta este o lozinca depasita de 400 de ani! Pai ce ar face, de exemplu, Chelsea daca ar trebui sa mearga pe jucatori locali? Numai romanii au ramas indobitociti de astfel de lozinci“, a spus Ionut Popa.
Adrian Ilie are 29 de ani, evolueaza pe postul de fundas central, si a evoluat de-a lungul carierei la Poli Iasi (2002-2006, 2008-2010), Poli Timisoara (2006-2007) si Jiul Petrosani (2007-2008).
Tehnicianul formatiei iesene a mai adaugat ca Razvan Lucescu va pleca de la echipa nationala daca va pierde in Franta: „Razvan Lucescu pleaca la Rapid daca Romania pierde in Franta. Nu asa spus si Mircea Rednic? Puriul le cam stie! Sincer, cred ca putem invinge in Franta, mai ales ca fotbalul s-a nivelat valoric. Cine se astepta sa bata Belarus in Franta? Cred ca din cinci copii de clasa a patra sau din opt de clasa a opta, cred ca niciunul nu stie unde este Belarus pe harta! De ce nu am putea castiga in Franta?“
In ceea ce priveste partida de sambata, din deplasare, cu CSM Ramnicu Valcea, Popa a spus ca echipa sa va juca doar la victorie: „Mergem doar la victorie in meciul de sambata. Chiar daca intalnim ultima clasata, aceasta are un lot destul de bun, din care fac parte jucatori care au evoluat in ultimii ani in primele ligi ale tarii. Ma refer la Marius Mitu, Balaur, Tufisi, Posteuca sau Florin Sandu. Oricum, noi jucam toate meciurile la victorie. Pentru aceasta partida, nu voi putea conta pe Vlaicu si Robert Neagoe, care sunt accidentati, si Musumbu, care a lipsit in aceasta saptamana de la antrenamente, avand niste probleme in Belgia“.

Niciun comentariu: