IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 16 octombrie 2010

LUCIAN BUTE L-A INVINS PE JESS BRINKLEY PRIN TKO


Pugilistul roman Lucian Bute si-a aparat pentru a sasea oara centura mondiala IBF la categoria super mijlocie, sambata dimineata, invingandu-l pe americanul Jess Brinkley prin TKO, in repriza a noua.
Dupa patru reprize de tatonare, Bute si-a pus in functiune masinaria de pumni si Brinkley a fost numarat pentru prima data in repriza a cincea.
In repriza a opta, americanul a facut din nou cunostinta cu podeaua, insa a continuat lupta.
Inevitabilul s-a produs in repriza a noua, cand americanul a fost trimis din nou la podea de un croseu devastator expediat de campionul mondial al categoriei super mijlocie versiunea IBF.
Pentru Lucian Bute este a 27-a victorie consecutiva din cariera si a 23-a obtinuta inainte de limita, pugilistul roman fiind neinvins in boxul profesionist.
In cadrul galei de la „Bell Center“ din Montreal, fostul campion mondial WBC la categoria semigrea Adrian Diaconu s-a impus prin decizie unanima la puncte (98-91, 97-92, 98-92), in fata americanului Omar Sheika, in timp ce Ion Ionut, alias Jo Jo Dan, l-a invins prin KO in repriza a patra, pe argentinianul Andres Pablo Villafane, in limitele categoriei mijlocie mica.

Niciun comentariu: