IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 17 februarie 2010

CINCI ABSENTI LA POLI IASI PENTRU PARTIDA CU RAPID


Antrenorul echipei Poli Iasi, Petre Grigoras, a declarat miercuri ca pentru meciul din prima etapa a returului, cu Rapid Bucuresti, nu va putea conta pe cinci jucatori.
„Desi este prima etapa din retur, din pacate, nu am tot lotul la dispozitie pentru meciul cu Rapid. Nu mai putin de cinci jucatori nu vor putea evolua in aceasta partida. Ignatov (foto), care nici nu a mers cu noi in stagiul de pregatire din Antalya, are in continuare probleme la genunchi si chiar daca a reinceput antrenamentele, nu va putea juca mai devreme de doua saptamani. Branet este suspect de o ruptura musculara la aductori, iar Cristi Constantin, care a suferit o ruptura musculara in Antalya, va incepe pregatirea normala de-abia saptamana viitoare. Cristi Munteanu urmeaza sa efectueze astazi (n.r. – miercuri) un examen RMN la Bucuresti, deci oricum nu va juca impotriva Rapidului. In plus, Adrian Ilie este suspendat“, a spus Petre Grigoras.
Tehnicianul iesenilor a mai precizat ca, in ciuda acestor absente, isi doreste un rezultat bun in partida cu Rapid: „Stiu ca Poli Iasi nu a invins niciodata Rapidul de la ultima promovare (n.r. – 2004) si sper sa o putem face acum. Sper ca aceia care vor intra in locul absentilor vor demonstra ca au valoare si vor da totul pe teren. Cu siguranta vom juca in mocirla, dar acest lcuru nu avnatajeaza niciuna dintre echipe“.

Niciun comentariu: