IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 19 februarie 2010

PAVEL HODEA: „AR FI BUN SI UN EGAL CU RAPID“


Vicepresedintele clubului Poli Iasi, Pavel Hodea, a declarat vineri ca s-ar multumi si cu un rezultat de egalitate in partida de sambata, de pe teren propriu, cu Rapid Bucuresti.
„Incepem maine (n.r. – sambata) returul si cu totii ne dorim o victorie. Intalnim o echipa buna, care si-a propus sa castige campionatul. Daca tinem cont de problemele de lot cu care ne confruntam noi cred ca ar fi bun si un egal cu Rapid. Spun asta pentru ca sunt convins ca la finalul campioantului va conta orice punct acumulat. Eu am incredere in jucatorii care vor intra maine (n.r. – sambata) pe teren, cu Rapid, ca vor reusi sa obtina un rezultat bun. Am decis sa facem prezentarea oficiala a jucatorilor adusi in aceasta iarna inaintea meciului cu Rapid si nu intr-o conferinta de presa, pentru a da posibilitatea si fanilor nostri sa-i cunoasca mai bine pe fotbalisti“, a spus pavel Hodea.
Oficialul iesean a mai precizat ca nu doreste nimanui „sa poarte acum haina de conducator la Poli Iasi“: „Poli Iasi se confrunta cu o serie de probleme economice, juridice si de alte feluri extrem de dificile. De aceea, nu as dori nimanui sa poarte acum haina de conducator de club la Poli Iasi! Nu vreau sa dau vina pe mostenirea trecutului, insa este din ce in ce mai dificil sa ne desfasuram activitatea. Cred ca daca actualul patron, care ne-a ajutat foarte mult cu achiziitile facute in aceasta iarna, dar care doreste sa rămana discret, nu era la echipa, lumina era stinsa de mult la Poli Iasi!“

Niciun comentariu: