IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 5 februarie 2010

CONSTANTIN TUDOR CERE DEMISIA LUI RUDEL OBREJA


Antrenorul de box al echipei Petrom Petrolul Ploiesti, Constantin Tudor, a declarat vineri, la Iasi, cu ocazia Cupei Romaniei la juniori, ca presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, ar trebui sa-si dea demisia.
„Ar trebui ca aceasta criza sa inceteze cat mai repede, ca sa inteleaga presedintele Federatiei Romane de Box (FRB), domnul Rudel Obreja, ca ar trebui sa-si dea demisia public! Boxul romaneasc trebuie sa revina pe un fagas normal. Sincer sa va spun, nu suntem bine primiti nici afara sau la alte turnee din cauza lui. Peste 99 % din antrenorii care au venit aici, la Iasi, vor schimbarea presedintelui Federatiei Romane de Box“, a spus Constantin Tudor.
Directorul CSM Bacau, Relu Auras, considera ca antrenorii au toate motivele sa-si doreasca indepartarea lui Obreja: „Oamenii se intreaba ce se intampla de aici incolo cu noi, pentru ca la toate galele internationale suntem opriti. De exemplu, acum aveam pregatire cu echipa de seniori in Bulgaria. Ne primesc la pregatire dar nu ne primesc la turneu pentru ca nu au voie... Ni se inchid portile incet, incet peste tot. Ne forteaza mana“.
Antrenorii sunt decisi sa ceara la Adunarea Generala a FRB, din 18 februarie, de la Mangalia, alegerea unui nou presedinte.

Niciun comentariu: