IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 15 februarie 2010

PAVEL HODEA: „ESTE BAGAT PREA MULT IN SEAMA ARBITRAJUL“


Vicepresedintele clubului Poli Iasi, Pavel Hodea, a declarat luni, intr-o emisiune sportiva, la un post de televiziune local, ca oficialii echipelor de top acorda o atentie prea mare arbitrajului.
„Noi am fost consecventi in ultimii ani, dand credit arbitrajului romanesc. Nu vedeti ca se da o adevarata lupta intre primele sapte echipe pentru aducerea de arbitri straini. Presiunea este foarte mare, deoarece castigarea campionatului aduce foarte multi bani din Champions League si probabil in retur se va juca, asa cum spunea un coleg, «cu pistoalele pe masa». Cred ca este bagat prea mult in seama arbitrajul si tocmai de aceea apar atatea si atatea discutii. Oficialii cluburilor din fruntea clasamentului mai bine s-ar uita in propria curte decat la arbitri“, a spus Pavel Hodea.
Oficialul iesean a mai spus ca in aceasta iarna gruparea din dealul Copoului s-a orientat numai spre jucatori romani, deoarece acestia sunt mai usor de urmarit: „Noi ne-am orientat in aceasta iarna doar spre jucatori romani deoarece la cei straini se merge la ghici. Am vazut multe echipe care efectiv au aruncat banii aiurea pe niste jucatori adusi pe baza unor DVD-uri. Noi preferam sa facem la Iasi o echipa «de romanasi», cum spune un coleg. Jucatorii romani sunt mai usor de urmarit si atunci cand faci o achizitie stii exact ce jucator iei“.
Pavel Hodea a mai precizat ca nu crede ca transferurile facute in aceasta iarna de Ceahlaul Piatra Neamt vor ajuta echipa sa scape de la retrogradare: „Cu exceptia Ceahlaului, toate echipele din jumatatea a doua a clasamentului au adus maxim 4-5 jucatori, asa cum am facut si noi. Ceahlaul a adus vreo 11 jucatori, dar sunt sceptic ca acestia vor reusi sa scape echipa de la retrogradare. E mai usor cand faci «doua-trei plombe» in pauza competitionala. Sa faci echipa cu 11 jucatori noi e aproape imposibil“.

3 comentarii:

Doru spunea...

interesant blogul :D
suporter infocat al Poli Iasi :D

czavastin spunea...

Multzam de apreciere.
E un blog de stiri despre sport si despre Poli Iasi in special.

haicugolu spunea...

salut! esti un fan adevarat!! :D incepe returul, nu prea ma pricep la liga 1 sa dau pronosticuri, si nici nu stiu daca joci la pariuri..te astept, macar despre poli iasi sa spui care crezi ca va fi deznodamantul partidei!