IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 18 februarie 2010

CRISTIAN MUNTEANU VA LIPSI CEL PUTIN O LUNA DE ZILE


Antrenorul echipei Poli Iasi, Petre Grigoras, a declarat joi ca fundasul Cristian Munteanu urmeaza sa faca o artroscopie ce il va tine departe de teren cel putin o luna de zile.
„RMN-ul efectuat de Cristian Munteanu la Bcuresti a confirmat temerile noastre ca jucatorul va avea nevoie de operatie. Jucatorul avea dureri mari la genunchi si va trebui sa suporte o artroscopie. Nu este vorba de vreo lovitura, ci este vorba mai degraba de o uzura a genunchiului. Are si el o varsta si e normal sa mai apara si astfel de accidentari. Luni, Munteanu va face o artroscopie si, daca nu se vor descoperi alte complicatii, jucatorul va lipsi cel putin o luna de zile. Vestile proaste nu se opresc insa aici. Pe langa cei cinci indisponibili pe care ii aveam pentru partida cu Rapid, Cristi Munteanu, Branet, Cristi Constantin, Ignatov si Adrian Ilie, acestui grup i s-a alaturat si atacantul Ionut Balba. Acesta are un edem la gamba dupa cantonamentul din Antalya si va rata meciul cu Rapid“, a spus Petre Grigroas.
Tehnicianul iesenilor s-a aratat deranjat de faptul ca trebuie sa se pregateasca pe terenul sintetic din Complexul „Emil Alexandrescu“: „Nu-mi convine ca trebuie sa ne pregatim pe terenul sintetic, dar nu avem alta varianta. Terenul II este inghetat, iar de terenul mare nici nu poate fi vorba, iar cum in Iasi nu avem alt teren trebuie sa ne antrenam pe sintetic, o suprafata de joc ce mie nu-mi place deoarece pot apare foarte usor accidentari. De aceea cred ca ar fi fost mai bine sa se amane reluarea campionatului, dar Liga a decis sa se joace. Nu avem ce face, trebuie sa ne pregatim pentru meciul cu Rapid cum putem“.

Niciun comentariu: