IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 26 februarie 2010

INFRANGERE NEMERITATA IN BANAT


Formatia Poli Iasi a fost invinsa cu scorul de 2-1 (0-1) vineri, in deplasare, de echipa FC Timisoara, intr-un meci contand pentru etapa a II-a a returului Ligii I.

Dupa victoria obtinuta in fata Rapidului, iesenii au facut deplasarea la Timisoara increzatori ca pot furniza o noua supriza.
Sperantele oaspetilor pareau a prinde contur in minutul 8, dupa ce Paun a deschis scorul, speculand o gafa in defensiva timisoreana.
Pana la pauza, gazdele au dominat teritorial, insa cele mai mari ocazii au fost tot la poarta lui Pantilimon, Paun, Vali Begru si Vali Badea semanand panica in tabara timisoreana.
In partea a doua a jocului, Sabau l-a trimis in teren pe Mejia si Contra (foto - felicitat de colegi pentru golul marcat), iar ultimul a inscris golul egalizator dintr-o lovitura libera de la 30 de metri.
Pana la final s-a jucat pe contre, insa norocul a suras gazdele cu patru secunde inainte de terminarea prelungirilor, Goga inscriind pentru un 2-1 mincinos, daca tinem cont ca Badea si Negru au mai avut doua ocazii mari de a marca.

Niciun comentariu: