IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 10 noiembrie 2009

CORNEL BUTA ESTE PURTATOR AL VIRUSULUI AH1N1


Presedintele clubului Politehnica Iasi, Cirstian Starica, a declarat marti ca jucatorul Cornel Buta a fost diagnosticat ca fiind purtator al virusului AH1N1.
“Cornel Buta a fost diagnosticat ca purtator al virusului AH1N1. Jucatorul s-a simtit foarte rau saptamana trecuta si a facut un control la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi. Acum, Cornel se simte mult mai bine, dar el ramane purtator al acestui virus. }inand cont ca alti sase jucatori au acuzat stari febrile si ca au stat impreuna cu Buta in cantonament, s-ar putea ca si ei sa se fi infectat cu acelasi virus”, a spus Cristian Starica.
Oficialul iesenilor a mai precizat ca s-ar putea ca gruparea din dealul Copoului sa fie inchisa pentru o perioada de sapte zile: “}inand cont ca si o parte dintre angajati au acuzat stari febrile, am trimis o adresa la Directia de Sanatate Publica Iasi, prin care le-am prezentat care este situatia. S-ar putea ca pentru o perioada de sapte zile sa fim nevoiti sa intrerupem activitatea de la club. Ramane sa vedem ce decizi vor lua cei de la DSP”.

Niciun comentariu: