IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 24 noiembrie 2009

IN SFARSIT O VICTORIE!


Formatia Politehnica Iasi s-a impus marti seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), in fata echipei Pandurii Tg. Jiu, in ultimul meci al etapei a XIV-a a Ligii I.

Dupa cinci esecuri consecutive, elevii lui Petre Gigoras s-au impus marti seara in fata formatiei Pandurii Tg. Jiu, dupa un meci dominat in totalitate de gazde.
Iesenii au inceput bine partida si in minutul 2, Ignatov a sutat putin pe langa poarta din marginea careului, pentru ca un minut mai tarziu, Miclea sa traga cu latul mult peste poarta din marginea careului.
In minutul 7 a venit si golul, Costache centrand perfect de pe partea stanga, iar Bujor inscriind cu capul din 6 metri. Atacantul venit de la CFR Cluj isi putea trece in cont dubla trei minute mai tarziu, insa mingea trimisa cu capul de acesta a trecut putin pe langa poarta.
Dominarea gazdelor a continuat, iar in minutul 27, la o faza prelungita de atac, Ignatov a tras pe langa poarta, din 12 metri, lateral stanga.
Cu un minut inainte de pauza, Cristian Munteanu putea aduce linistea in tabara gazdelor, insa mingea trimisa de acesta din lovitura libera de la 25 de metri a trecut putin pe langa vinclu.
In repriza secunda, oaspetii au echilibrat jocul si in minutul 75, Pacurar a ratat cea mai mare ocazie de gol a gorjenilor, trimitand pe langa poarta, din marginea careului.
Pe final, nervii oaspetilor au cedat, iar Murgan a fost trimis mai repede la vestiare dupa o lovitura cu cotul aplicata lui Balde.
Cu un om in plus, gazdele au luat din nou cu asalt poarta gorjeana, insa scorul a ramas 1-0.
In urma acestei victorii, iesenii urca pe locul XI in clasamentul Ligii I si se gandsc deja la meciul de lunea viitoare, din deplasare, cu FC Brasov.

Niciun comentariu: