IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 28 noiembrie 2009

PETRE GRIGORAS: „PORNIM CU SANSA A DOUA LA BRASOV“


Antrenorul echipei Politehnica Iasi, Petre Grigoras, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa, ca formatia sa porneste cu a doua sansa in partida de luni, din deplasare, cu FC Brasov.
„Intalnim o echipa foarte puternica luni. Din cate stiu eu, doar Dinamo a batut la Brasov in ultimii ani, insa si atunci gazdele si-au creat foarte multe ocazii de a marca. Brasovenii sunt redutabili pe teren propriu si au multi fotbalisti care au experienta cupelor europene sau care sunt selectionati la echipele nationale, asa cum este Coman, Roman, Sburlea, Ilyes, Catalin Munteanu sau Ezequias. Ne asteapta un meci foarte dificil. Pornim cu sansa a doua la Brasov, dar asta nu inseamna ca ne vom preda. Vom trata meciul cu maxima seriozitate si daca vom da dovada de o determinare totala, asa cum am facut in ultima etapa, cu Pandurii Tg. Jiu, atunci rezultatul poate fi de partea noastra“, a spus Petre Grigoras.
Tehnicianul iesenilor a mai precizat ca pentru acest meci nu poate conta pe sase jucatori, iar alti trei au facut doar cateva antrenamente in ultimele zile: „Pentru partida de la Brasov, nu voi putea conta pe Ignatov, Adrian Ilie si Cristi Bratu, care sunt suspendati, iar Milea si Negru sunt accidentati. In plus, Bersnjak nu mai face parte din planurile mele. Pentru a completa lotul de 18 pentru acest joc, am fost nevoit sa-i convoc pe Buta, Straton si Viveiros, desi acestia au facut antrenamente doar cateva zile dupa problemele de sanatate pe care le-au avut, precum si pe Buhusi si Diarrassouba, care au jucat vineri la echipa a doua a clubului, in Liga a III-a“.

Niciun comentariu: