IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 5 noiembrie 2009

MARIAN DINU: “SPERAM SA INTRERUPEM SERIA DE REZULTATE PROASTE LA MEDIAS“


Antrenorul secund al echipei Politehnica Iasi, Marian Dinu, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca spera ca in partida de sambata, de la Medias, cu Gaz Metan, jucatorii sai sa incheie seria de infrangeri din ultimele etape, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“Dupa o serie de patru infrangeri consecutive, putem spune ca suntem in criza. Nu cautam alibiuri, dar s-a vazut ca odata cu accidentarea unor jucatori si iesirea din forma a altora au aparut aceste rezultate slabe. Speram sa intrerupem aceasta serie de rezultate proaste la Medias. Cu totii suntem afectati de aceste rezultate si de avertismentele primite din partea conducerii clubului si cred ca unii jucatori se asteptau la masuri si mai dure. Sper ca baietii au tras invataminte din ultimele jocuri si vor da totul pe teren sambata”, a declarat Marin Dinu.
Dinu a mai precizat ca mai multi jucatori nu sunt apti pentru partida de sambata: “Pentru meciul de la Medias, nu vom putea conta pe Milea, Negru si Viveiros, care acuza accidentari mai vechi. Acestora li s-au adaugat Buta si Balde, care sunt raciti si nu s-au pregatit astazi (n.r. – vineri), fiind trimisi acasa. ~n pus, Marius Croitoru a fost invoit sa mearga sa dea probe in Germania. Vor reveni in schimb Branet, Balba si Adrian Ilie”.
~n ceea ce priveste demisia lui Sorin Boca, Marian Dinu a spus ca jucatori au fost afectati, dat fiind faptul ca fostul presedinte al Politehnicii Iasi a fost un apropiat al lor: “Normal ca jucatorii au regretat demisia domnului Sorin Boca, mai ales ca dumnealui a fost un apropiat al lor. Totusi, acest club nu a inceput cu niciunul dintre noi si sunt convins ca activitatea va continua si fara Sorin Boca”.

Niciun comentariu: