IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 3 noiembrie 2009

CRISTIAN STARICA: “FUNCTIA DE PRESEDINTE LA POLI IASI ESTE O MARE PROVOCARE PENTRU MINE”


Noul presedinte al clubului Politehnica Iasi, Cristian Starica, a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca aceasta functie reprezinta pentru el o provocare.
“Numirea in functia de presedinte la Poli Iasi este o mare provocare pentru mine. Deocamdata, vreau sa fac o evaluare a clubului, atat din punct de vedere financiar cat si organizatoric. Dupa partida cu Gaz Metan Medias urmeaza o pauza de doua saptamani si atunci voi avea timp sa vad exact cum stau lucrurile si ce masuri trebuie luate. Vreau sa ii asigur pe jucatori si pe antrenori ca vor avea parte de tot sprijinul meu pentru a avea rezultate cat mai bune”, a spus Cristian Starica.
Una dintre primele masuri pe care noul presedinte al gruparii iesene trebuie sa o ia este achitarea restantei de aproximativ 50.000 de lei catre impresarul lui Lamine Diarrassouba, pentru ca echipa sa poata fi programta in campionat: “Trebuie sa vorbesc cu actionarii clubului pentru a plati restanta de aproximativ 50.000 de lei pe care clubul nostru o are fata de impresarul lui Lamine Diarrassouba. Daca nu achitam aceasta suma pana maine (n.r. – miercuri), riscam sa nu fim programati in partida de sambta, din deplasare, cu Gaz Metan Medias“.

Niciun comentariu: