IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 9 noiembrie 2009

CRISTIAN STARICA: „ACUM, PRINCIPALUL OBIECITV ESTE RECUPERAREA JUCATORILOR ACCIDENTATI SAU RACITI“


Presedintele clubului Politehnica Iasi, Cristian Starica, a declarat luni ca spera ca in pauza cauzata de meciul amical disputat de echipa nationala sa se recupereze toti jucatorii accidentati sau raciti in ultima perioada.
„Aceasta pauza in Liga I, datorata meciului amical pe care il disputa echipa nationala in compania Poloniei, vine cum nu se poate mai bine pentru noi. In aceste doua saptamani, pentru noi, principalul obiectiv este recuperarea jucatorilor accidentati sau raciti. Pe langa jucatorii cu accidentari mai vechi, inaintea meciului de la Medias, mai multi fotbalisti au fost loviti de o gripa puternica si am fost la un pas sa nu putem alcatui macar un prim unsprezece. Sper ca in aceasta pauza sa recuperam cat mai multi jucatori dintre cei noua care nu au putut evolua la Medias“, a spus Cristian Starica.
Oficialul iesean a mai precizat ca regreta ca a debutat in functia de presedinte la Politehnica Iasi cu o infrangere: „Imi pare rau ca am debutat cu o infrangere in functia de presedinte. Totusi, trebuie tinut cont de faptul ca ne-au lipsit noua jucatori, iar alti trei au jucat cu febra in meciul de la Medias. Oricum, cei care au intrat pe teren au evoluat destul de bine si cred ca doar nesansa a facut sa nu plecam neinvinsi de la Medias. Sper ca in etapa urmatoare sa avem aproape tot lotul valid si sa obtinem prima victorie dupa o serie de cinci infrangeri“.

Niciun comentariu: