IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 28 noiembrie 2009

PAVEL HODEA: „ PENTRU NOI AR FI ONORABIL SI UN REZULTAT DE EGALITATE LA BRASOV“


Vicepresedintele clubului Politehnica Iasi, Pavel Hodea, a declarat sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca si un rezultat de egalitate ar fi onorabil in partida de luni, din deplasare, cu FC Brasov.
„Dupa victoria de etapa trecuta, cu Pandurii Tg. Jiu, cred ca am trecut peste seria neagra de rezultate negative si s-a mai redus presiunea care apasa pe echipa. Sunt increzator ca la Brasov jucatorii nostri pot face un meci bun si pot obtine un rezultat pe masura, in ciuda faptului ca intalnim una dintre cele mai bune echipe din campionatul intern. Pentru noi ar fi onorabil si un rezultat de egalitate la Brasov“, a declarat Pavel Hodea.
Oficialul iesean a mai precizat ca spera ca pana la plecarea jucatorilor in vacanta sa fie achitate toate restantele contractuale: „Saptamana viitoare vom achita contractele jucatorilor aferente lunii septembrie, urmand ca pana la plecarea lor in vacanta sa le dam toti banii. Imbucurator este faptul ca jucatorii au inteles ca trecem printr-o situatie financiara mai dificila si nu si-a manifestat niciunul dorinta de a depune memoriu pentru a deveni liber de contract. In ceea ce priveste suma pe care i-o datoram domnului Zapodeanu, acesta a dat dovada de intelegere si a acceptat o reesalonare a datoriei de 150.000 de euro“.

Niciun comentariu: