IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 5 mai 2010

IESENII MAI SPERA DUPA REMIZA DE LA TG. JIU


Formatia Poli Iasi a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida disputata miercuri, in deplasare, in compania echipei Pandurii Tg. Jiu, intr-un meci contand pentru etapa XXXI-a a Ligii I.

Dupa un drum de aproape 12 ore cu autocarul, din cauza lipsei de profesionalism a oficialilor ieseni, jucatorii lui Titi Dumitriu au reusit sa obtina cel de-al patrulea rezultat de 1-1 din ultimele etape si continua sa spere intr-o miraculoasa salvare de la retrogradare.
Iesenii au inceput bine partida cu Pandurii, fara a avea insa vreo ocazie la poarta lui Mingote.
Odata cu trecerea timpului, gazdele au echilibrat meciul si au ratat doua ocazii mari prin Tremonti (15’) si Kamara (28’).
Dupa numai un minut, Stromajer a deschis scorul cu o lovitura de cap, dupa o centrare a lui Popete, care se afla insa in pozitie off-side, nesemnalizata de asistentul Adrian Vidan.
Iesenii puteau intra la pauza la egalitate, insa Ignatov l-a luat la tinta pe Mingote, din cinci metri, din postura de singur cu portarul advers.
Partea a doua a jocului a fost dominat de oaspeti, cei drept steril, pentru ca ocaziile au fost tot la poarta lui Branet, Rusu, Stromajer si Raskovic neputand insa sa inscrie golul izbavitor.
Cand nimeni din tabara ieseana nu se mai astepta la nimic bun, mai ales ca Adrian Ilie fusese eliminat in minutul 83, Nuno Viveiros a reusit o executie extraordinara, invingandu-l pe Mingote cu un sut in vinclu, de la 25 de metri, in minutul 89.
In urma acestui rezultat, iesenii se afla la trei puncte in spatele primului loc care da dreptul ca si anul viitor sa joace in Liga I si sunt condamnati sa castige partida de pe teren propriu, cu FC Brasov, pentru a mai putea spera.

Niciun comentariu: