IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 11 mai 2010

NUMAI MINCA NU A VRUT SA BATA POLI IASI!


Formatia Poli Iasi a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata marti, pe teren propriu, in compania echipei FC Brasov, intr-un meci contand pentru etapa a XXXII-a a Ligii I.

In fata unui adversar venit mai mult in vizita la Iasi, elevii lui Dumitru Dumitriu s-au facut din nou de ras, nereusind sa inscrie macar o data.
Singurul din tabara oaspetilor, care a lasat de multe ori impresia ca de acest meci depinde cariera sa viitoare, a fost portarul Minca.
Iesenii au inceput bine partida si Minca s-a remarcat inca din primele minute la ocaziile semnate de Diarrassouba (5’) si Bujor (6’).
In minutul 14, Diogo l-a faltat in careu pe Diarrassouba si arbitrul Cristi Balaj a dictat prompt lovitura de la 11 metri. A executat Cristi Munteanu, insa portarul Minca a tinut sa arate ca el este „din alt film“ si a respins in corner.
Seria ocaziilor la poarta oaspetilor a continuat, insa Bujor (19’, 42’), Diarrassouba (29’) si Vali Negru (44’) nu l-au putut invinge pe Minca.
Partea a doua a jocului a fost mai echilibrata, insa nu pentru ca brasovenii s-ar fi omorat cu firea, ci pentru ca iesenii au parut din ce in ce mai debusolati.
Astfel, prima mare ocazie le-a apartinut oaspetilor, Branet remarcandu-se la sutul lui Stancu (61’), in timp ce la cealalta poarta Minca a facut minuni la ocaziile lui Viveiros (62’) si Vali Negru (74’).
Scor final 0-0 si iesenii mai au doar matematic sansa de a nu retrograda.

Niciun comentariu: