IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

duminică, 2 mai 2010

POLI IASI, LA UN PAS DE RETROGADARE


Formatia Poli Iasi a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputata duminica, pe teren propriu, in compania echipei Gaz Metan Medias, intr-un meci contand pentru etapa a XXX-a a Ligii I.

Dupa o noua prestatie jalnica, Poli Iasi a scos doar o remiza cu Gaz Metan si se indreapta incet, dar sigur, spre matineu.
Veniti la Iasi sa nu piarda, oaspetii s-au multumit in prima repriza sa se apere organizat, in timp ce elevii lui Titi Dumitriu au parut lipsiti de orice idee tactica, astfel ca ambii portarii au somat timp de 45 de minute.
In partea a doua a jocului, intrarea lui Bujor a adus un plus de prospetime in tabara ieseana, acesta ratand o mare ocazie de a marca in minutul 55.
Dupa alte 10 minute, Ignatov a luat o actiune pe cont propriu, a driblat doi adversari, a intrat in careu unde a cazut in contact cu un adversar, iar arbitrul Kovacs a dictat usor penalty. A executat Cristi Munteanu si Poli conducea cu scorul de 1-0.
Ultimele 20 de minute s-a jucat pe contre, Miclea (74’) si Viveiros (79’) ratand pentru ieseni, in timp ce Kubala (67’) si Parvulescu (90’) au semnat cele mai mari ocazii ale oaspetilor.
In primul minut al prelungirilor, cand fanii ieseni se gandeau deja la cel trei puncte, Eric l-a invins pe Branet, cu un sut din interiorul careului.
Cu 29 de puncte, iesenii raman in continuare pe loc retrogradabil si doar matematic mai au sanse sa nu joace editia viitoare de campionat la matineu.

Niciun comentariu: