IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 10 iunie 2009

POLI IASI A LASAT RAPIDUL IN AFARA EUROPEI


Formatia Poli Iasi a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-0), partida disputata miercuri, in deplasare, in compania echipei Rapid Bucuresti, intr-un meci contand pentru ultima etapa a Ligii I.

Desi era un simplu meci vacanta pentru ieseni, elevii lui Cristiano Bergodi au jucat fara presiunea rezultatului si acest lucru s-a vazut.
In minutul 12, Andrei Cristea (foto)a patruns in careu pe partea dreapta, a sutat din unghi de la aproximativ opt metri, iar mingea deviata de Ivelja a intrat in poarta.
Era 1-0 pentru oaspeti si giulestenilor nu le venea sa creada ca pot rata cupele europene.
Gluma s-a ingrosat zece minute mai tarziu, cand acelasi Cristea a trecut usor pe Vasile Maftei si a inscris cu un sut puternic peste portarul Andrade.
In partea a doua a jocului, rapidistii au intrat mult mai decisi pe teren si in minutul 54, Spadacio a redus din handicap, dintr-o lovitura libera de la marginea careului.
Dupa alte opt minute, Pinto a trimis cu capul spre paorta, Plesca a respins in fata, iar Herea a inscris din patru metri.
Finalul de joc a fost unul de infarct, cu gazdele dominand copios si cu iesenii aparandu-se organizat.
Plesca a facut adevarate minuni la suturile rapidsitilor si in ultima faza a jocului, cand portarul iesean a fost depasit, Kalai a respins de pe linia portii mingea trimisa cu capul de Djalovic.
Scor final 2-2 si rapidistii rateaza participarea in cupele europene, in timp ce iesenii ar putea ramane cu regretul ca-i va pierde in aceasta vara pe antrenorul Cristiano Bergodi si pe atacantul pur-sange, Andrei Cristea.

Niciun comentariu: