IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 29 iunie 2009

SORIN BOCA: „IL VREM PE GRIGORAS LA IASI“


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat luni, la reunirea echipei, ca antrenorul Petre Grigoras este dorit in dealul Copoului.
„Nu se poate vorbi inca de un antrenor nou la Poli Iasi, dar noi il vrem pe Grigoras. Asteptam un raspuns de la el in maximum doua zile. Daca nu va accepta Grigoras, avem o alta varianta. Oricum, eu cred ca pana la plecarea in primul stagiu de pregatire, Poli Iasi va avea antrenor. Pana atunci, de pregatirea echipei se vor ocupa antrenorii secunzi Narcis Ciocarlan si Ioan Campeanu“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca gruparea din dealul Copoului va pleca in doua stagii de pregatire in aceasta vara: „Jucatorii vor efectua marti si miercuri vizita medicala, urmand ca joi sa plece intr-un stagiu de pregatire, pana pe 11 iulie, la Brasov. Luam in calcul si disputarea a doua meciuri amicale la Brasov. In prioada 13-24 iulie, echipa va pleca in cel de-al doilea stagiu de pregatire, in Austria. Acolo vom disputa cinci meciuri amicale, cu echipe din Ungaria, Croatia, Polonia si Slovenia. Ramane sa stabilim exact datele de disputare a acestor jocuri cu noul antrenor“.

Niciun comentariu: