IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 17 iunie 2009

SORIN BOCA: „VENIREA LUI DI CANIO ESTE O SPECULATIE“


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat miercuri ca venirea antrenorului Paolo Di Canio pe banca gruparii din dealul Copoului este doar o speculatie.
„Am vazut si eu ca Di Canio ar fi dat ca noul antrenor al Politehnicii. Tot ce pot spune este ca venirea lui Di Canio la Iasi este o speculatie. Avem cateva nume de antrenori care pot face treaba la Iasi, dar nu pot deocamdata spune despre cine este vorba. Sunt antrenori atat din tara cat si din strainatate. Astept decizia Consiliului de Administratie pentru a sti cu cine sa negociem. In plus trebuie stabilit bugetul si ce strategie vom adopta in noua editie de campionat, pentru a sti ce sa vorbesc cu antrenorul pe care il vom aduce“, a declarat Sorin Boca.
Site-ul italian www.tuttomercatoweb.com a notat miercuri ca fostul jucator al echipei Lazio, Paolo di Canio, este in tratative cu Poli Iasi.
Paolo Di Canio are 41 de ani si a fost jucator la Lazio Roma, Juventus Torino, AC Milan si in ligile din Anglia si Scotia. Di Canio este cunoscut pentru orientarea sa fascista, provocand un scandal cand era jucator deoarece a salutat galeria cu „salutul roman“ de pe vremea lui Mussolini.

Niciun comentariu: