IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 9 iunie 2009

SORIN BOCA: „SUNT 51% SANSE CA BERGODI SA CONTINUE CU POLI IASI“


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca in proportie de 51% antrenorul Cristiano Bergodi va continua cu gruparea din dealul Copoului si sezonul viitor.
„Suntem in continuare in negocieri cu domnul Cristiano Bergodi. Dumnealui a propus un proiect pentru doi ani, prin care se doreste clasarea in prima jumatate a clasamentului anul viitor si atacarea unei cupe europene in sezonul 2010-2011. Exista dorinta de colaborare de ambele parti, insa totul depinde bugetul de care vom dispune. Daca vor fi resurse financiare pentru sustinerea proiectului propus de domnul Bergodi, cu siguranta acesta va continua cu noi. Daca nu, nu! In momentul de fata, cred ca sunt 51% sanse ca Bergodi sa continue cu Poli Iasi. Acel 1% peste jumaatte reprezinta dorinta ambelor parti de a continua colaborarea“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a spus ca prelungirea intelegerii cu antrenorul Crsitiano Bergodi depinde numai de venirea unor oameni de afaceri care sa sustina clubul: „Pana acum, la nivel declarativ, s- au spus multe, dar cand a fost vorba de dat bani... greul a ramas pe spatele Primarului Gheorghe Nichita si a Consiliului Local. Desi fac efoturi sa susina aceasta echipa, actionarii privati au inca restante fata de club. Eu fac inca o data apel la toti oamenii de afaceri interesati sa vina sa sprijine acest club. Oricum, indiferent ce se va intampla, vreau sa-i multumesc atat domnului Cristiano Bergodi cat si domnului Ionut Popa pentru rezultatele din acest an, care au dus la indeplinirea obiectivului, salvarea de la retrogradare“.

Niciun comentariu: