IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 18 iunie 2009

SORIN BOCA: „PANA PE 25 IUNIE, POLI IASI VA AVEA ANTRENOR“


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat joi ca pana pe 25 iunie, gruparea din dealul Copoului va avea un nou antrenor.
„Pana pe 25 iunie, Poli Iasi va avea antrenor. Pe 25 iunie este prevazuta reunirea lotului si atunci cu siguranta echipa va avea un antrenor. Avem o lista de 3-4 posibili antrenori, dar deocamdata nu va pot spune mai mult. Avem in vedere antrenori atat din tara cat si din strainatate. In functie de ce decizie va lua Consiliul de Administratie al clubului, vom demara negocierile pentru aducerea unui antrenor“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca doreste ca in perioada de vara, echipa sa plece in doua stagii de pregatire, unul in tara si unul in strainatate: „Pentru pregatirea noii editii de campionat, am vrea ca echipa sa mearga in doua stagii de pregatire. Unul de 10 zile, in tara, la munte, si unul de 10-12 zile in strainatate. Pentru primul cantonament avem ca variante Cimpulung Moldovenesc sau Brasov, in timp ce pentru cel de-al doilea cantonament, cand dorim sa disputam cinci-sase meciuri amicale, am vrea sa mergem undeva in Austria. Oricum, o decizie finala va fi luata de noul antrenor, pentru ca asa mi se pare normal“.
Sorin Boca a mai precizat ca vrea sa aduca in aceasta vara trei-patru jucatori: „In aceasta vara vrem sa aducem trei-patru jucatori. Avem nevoie de un atacant sau chiar doi, de un fundas lateral si de un mijlocas de banda stânga. Vom face transferuri in functie de buget, dar ne vom axa si in acest sezon pe jucatori liberi de contract si cat mai ieftini“.

Niciun comentariu: