IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

IESENII AU PIERDUT SI LA SIBIU


Formatia ACSMU Poli Iasi a pierdut cu scorul de 2-1 (1-1) partida disputata sambata, in deplasare, cu Vointa Sibiu, intr-un meci contand pentru etapa a XIV-a a Seriei a II-a a ligii secunde.

Impotenta echipei INCOMPETENTULUI Adrian Falub a fost demonstrata din nou, daca mai era nevoie, si la Sibiu, acolo unde iesenii au pierdut cu scorul de 2-1 o partida dominata clar de gazde pana pe final.
Debutul de partida le-a apartinut gazdelor, care au reusit deschiderea scorului in minutul 14, prin Hallmen (foto).
Dominarea gazdelor a continuat pana la pauza, insa cei care au inscris au fost iesenii, prin Siminic, in minutul 39, la singura faza mai importanta la poarta lui Lazar.
Dupa pauza, sibienii au reluat atacurile si, in minutul 67, arbtirul Alexandru Tudor a vazut penalty la contactul dintre Hallmen si portarul Anghelache. Beza a transformat si le-a readus pe gazde in avantaj.
Odata cu trecerea timpului, sibienii au preferat sa conserve rezultatul, aparandu-se eficient si contraatacand periculos.
S-a terminat 2-1 pentru Vointa Sibiu, care a trecut pe prima pozitie in clasamentul Seriei a II-a a ligii secunde, in timp ce iesenii raman la cinci puncte de pozitia a doua si fara vreo victorie in deplasare in acest tur de campionat, daca tinem cont ca partida cu Gaz Metan CFR Craiova a fost decisa la “masa verde”.

Niciun comentariu: