IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 18 noiembrie 2010

SCAUNUL INCOMPETENTULUI FALUB SE CLATINA: „DE MECIUL CU ALBA IULIA DEPINDE SOARTA NOASTRA!“


Antrenorul echipei ACSMU Poli Iasi, Adrian Falub, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca formatia sa este obligata sa castige partida de sambata, de pe teren propriu, cu Unirea Alba Iulia, pentru a mai putea spera la promovare.
„Suntem cu cutitul la os! De meciul cu Alba Iulia depinde soarta noastra in continuare. Suntem obligati sa luam aceste trei puncte daca vrem sa ramanem in plasa echipelor din fruntea clasamentului. Ne trebuie cel putin sapte puncte in ultimele trei etape, pentru a putea stabili o strategie de promovare in iarna. Eu nu cred tot ce s-a scris despre Alba Iulia si sunt convins ca aceasta formatie nu se va desfiinta, asa cum au spus unii. Au ceva probleme, dar sa nu uitam ca este o echipa care vine din Liga I si care are destui jucatori buni. In ciuda absentelor din lot, cei de la Alba Iulia formeaza o echipa periculoasa. Oricum, noi trebuie sa castigam cu orice pret“, a spus Falub.
Tehnicianul formatiei iesene a mai adaugat ca nu-l intereseaza rezultatul derby-ului CS Mioveni – Petrolul Ploiesti: „Nu ma intereseaza ce face CS Mioveni si Petrolul Ploiesti. Important este sa castigam noi. Degeaba iese un rezultat favorabil noua in acest derby, daca noi nu castigam“.

Un comentariu:

Blue Horses spunea...

Daca nu castiga sambata, cu Alba Iulia, ar face bine ca acest asa-zis antrenor sa plece de la Iasi.
Domnul Negoita spunea cand a preluat echipa ca va investi atat cat este nevoie. Cat a investit? Mai nimic... A imprumutat clubul si atat. Nu cumva isi baga Nichita iar coada...?