IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 9 noiembrie 2010

IONUT NEGOITA: „NU SE PUNE PROBLEMA INLOCUIRII LUI SICHITIU “


Finantatorul echipei ACSMU Poli Iasi, Ionut Negoita, a declarat marti seara, in urma unei sedinte avute cu oficalii clubului, ca nu se pune problema ca presedintele executiv Grigore Sichitiu sa fie inlocuit.
„Nu se pune problema inlocuirii lui Sichitiu. Nu stiu de unde au aparut zvonurile ca domnul Sichitiu va fi demis. Dumnealui trebuie sa arate ce stie in perioada urmatoare. Nu asucnd faptul ca as dori sa-l cooptez in echipa noastra si pe Cristi Bobar, de la Resita, dar si alti oameni de fotbal, care ne pot ajuta, pot veni alaturi de noi. In iarna ar putea avea loc o reformare a executivului. Daca vom constata ca o anumita persoana din club nu merge in aceeasi directie cu noi, este normal sa luam masuri”, a spus Ionut Negoita.
Omul de afaceri a mai adaugat ca din iarna lotul va fi intarit: „Sunt optimist ca ne vom putea atinge obiectivul, dat fiind ca suntem la trei puncte de locul secund, iar din iarna lotul va fi intarit. Sunt unii jucatori de care ne vom desparti pentru a aduce jucatori de valoare“.

Un comentariu:

Andrei Stanciu spunea...

Buna ziua,

Ma numesc Andrei Stanciu, doresc sa va propun un schimb de linkuri.

Va pot oferi un link sau un articol de pe http://stirisport.info/. In schimb as aprecia un link de pe http://www.czavastin.blogspot.com/ catre un site de pariuri sportive.

In cazul in care nu sunteti interesat de schimb de link va pot oferi un articol despre pariuri sportive sau despre sport in general. Articolul este unic, va aparea doar pe siteul Dvs., astfel continutul siteului Dvs. va creste. Articolul scris de noi cuprinde doua linkuri catre siteul nostru, dar linkurile fac parte din text, nu sunt evidentiate incat sa distraga atentia de la continut.

Astept raspunsul sau propunerea Dvs.

Cu respect,
Andrei Stanciu
andrei@netconsultingltd.com