IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 6 noiembrie 2010

VICTORIE SI ATAT


Formatia ACSMU Poli Iasi a castigat cu scorul de 2-0 (1-0) partida disputata sambata, pe teren propriu, in compania echipei Silvania Simleul Silvaniei, intr-un meci contand pentru etapa a XI-a a Ligii secunde.

In fata celei mai slabe echipe din Seria a II-a, iesenii au facut un joc modest, victoria fiind umbrita de deciziile de arbitraj.
Prima parte a jocului a fost dominata steril de gazde, care s-au apropiat in rare momente periculos de poarta lui Miron.
Prima ocazie mai importanta a meciului le-a apartinut oaspetilor, Andor niemrind bara in mintuul 9.
La cea mai importanta faza la poarta oaspetilor, Gado (foto) a reusit deschiderea scorului in minutul 36, dupa o centarre a lui Claudiu Ionescu.
Repriza a doua a curs dupa acelasi scenariu.
Si cand toata lumea astepta sfarsitul meciului, arbitrul Eugen Rosu a inchis ochii in minutul 88, la un fault clar in careul iesean.
In replica, gazdele au reusit golul al doilea in prelungiri, cand Crisan a reluat in proprie poarta o minge centrata de Baiano.
La finalul partidei, „incompetentul“ Adrian Falub s-a aratat deranjat de intrebarile ziristilor despre evolutia slaba a echipei spunand cu impertinenta: „Nu pot sa explic modul in care am jucat. Pot fi probleme de personalitate. Nu am venit sa fac revolutie, ci sa aduc o evolutie in jocul echipei. Aceasta nu a aparut insa. Pana acum era spectacol la fiecare meci al Iasului?“

Niciun comentariu: