IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

IONUT NEGOITA: „JOCUL NE DA SPERANTE PENTRU PROMOVARE“


Finantatorul echipei ACSMU Poli Iasi, Ionut Negoita, a declarat sambata, la finalul partidei castigate pe teren propriu, scor 4-0 (2-0), in fata formatiei Unirea Alba Iulia, ca jocul prestat de elevii lui Adrian Falub ii da sperante pentru promovare.
„Am asistat astazi (n.r. – sambata) la un meci mult mai bun decat cele facute in ultimele etape. Cred ca jocul ne da sperante pentru promovare. Antrenorul Adrian Falub avea nevoie de acest succes concludent. Sper ca aceasta victorie sa le dea un moral bun si sa luam maximum de puncte din ultimele doua partide, din acest tur de campionat, pentru a ramane aproape de locul al doilea“, a spus Ionut Negoita.
Omul de afaceri a mai adaugat ca in iarna se va renunta la mai multi jucatori: „Probabil mai multi jucatori vor pleca in aceasta iarna, pentru ca obiectivul nostru ramane promovarea. Ma bucura evolutiile celor doi juniori ieseni, Cretu si Herghelegiu, care de altfel au si marcat astazi (n.r. – sambata) si sper ca pe viitor si alti tineri din pepiniera proprie sa faca pasul spre prima echipa“.
La finalul jocului, Ionut Negoita a fost apostrofat de cativa suporteri, care l-au intrebat de ce a renuntat atat de usor la antrenorul Ionut Popa si i-au cerut sa bage bani la echipa pentru a promova.

Niciun comentariu: