IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 4 noiembrie 2010

SICHITIU CONSIDERA CA ESTE BENEFICA INFIINTAREA LPF2


Presedintele executiv al clubului ACSMU Poli Iasi, Grigore Sichitiu, a declarat joi ca infiintarea Ligii Profesioniste de Fotbal pentru Liga a II-a este o idee foarte buna.
„Constituirea Ligii Profesioniste de Fotbal pentru Liga a II-a este o idee foarte buna. Voi propune Consiliului Director ca si noi sa aderam la aceasta Liga, care este benefica fotbalului deoarece altfel ne vom putea apara interesele si, cred eu, este un pas inainte pentru redresarea fotbalului de la acest nivel. Organizarea echipelor din liga secunda va permite o mai buna negociere a drepturilor de televizare si operarea unor modificari la regulament“, a spus Grigore Sichitiu.
Oficialul formatiei iesene a mai adaugat ca la gruparea din dealul Copoului a venit in probe un atacant nigerian: „Incepand de astazi (n.r. – joi), se afla in probe la noi atacantul nigerian Ikedinaki Musuemba. Acesta are 24 de ani si a jucat ultima data la o echipa din Oman. Este jucator liber de contract si urmeaza sa fi testat de antrenorul Adrian Falub in perioada urmatoare. In cazul in care va corespunde cerintelor noastre, il vom legitima deoarece avem nevoie de inca un atacant“.

Niciun comentariu: